Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cyclist-Friends . Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δείτε όλα τα θέματα, να δημιουργήσετε δικά σας και να απαντήσετε στα υπάρχοντα. Θα μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά περισσότερα! Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - αλλιώς δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σήμερα!

Νέο ρεκόρ!
Δημοσιεύθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 02:15 μμ

- Janimmipse του αρέσει
Δημοσιεύθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 02:18 μμ

Μετά και τα τελευταία στοιχεία του Μαρτίου που αναλύσαμε, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ο Μάρτιος ήταν μήνας ρεκόρ τόσο για τις επισκέψεις, όσο και για τους μοναδικούς επισκέπτες.
Έτσι το ρεκόρ του Σεπτεμβρίου με τις 255000 επισκέψεις είναι παρελθόν μιας και ξεπεράσαμε πλέον τις 260000.
Επίσης, είχαμε ένα νέο ρεκόρ για το Cyclist.gr με 18050 επισκέπτες μέσα σε έναν μήνα.
Σας ευχαριστούμε!
Συνεχίστε την καλή δουλειά, γιατί αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο από εμάς αλλά από όλα τα μέλη!
Όλοι εμείς πρέπει να σας ευχαριστούμε(για το φόρουν, της εκδηλώσεις, τις προσφορές κλπ)
, όχι εσείς

Δημοσιεύθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 02:18 μμ

Δημοσιεύθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 02:20 μμ

Δημοσιεύθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 02:25 μμ

Δημοσιεύθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 05:12 μμ

Μετά και τα τελευταία στοιχεία του Μαρτίου που αναλύσαμε, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ο Μάρτιος ήταν μήνας ρεκόρ τόσο για τις επισκέψεις, όσο και για τους μοναδικούς επισκέπτες.
Έτσι το ρεκόρ του Σεπτεμβρίου με τις 255000 επισκέψεις είναι παρελθόν μιας και ξεπεράσαμε πλέον τις 260000.
Επίσης, είχαμε ένα νέο ρεκόρ για το Cyclist.gr με 18050 επισκέπτες μέσα σε έναν μήνα.
Σας ευχαριστούμε!
Συνεχίστε την καλή δουλειά, γιατί αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο από εμάς αλλά από όλα τα μέλη!
Είμαστε Ομάδα!!!!!!!!
Δημοσιεύθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 07:38 μμ

Και επιπλεον,εννοια σας......Μεταδιδουμε το cyclist σε οποιον καβαλαει ποδηλατο και δεν το ξερει ακομα!Είμαστε Ομάδα!!!!!!!!
Δημοσιεύθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 07:32 πμ

Δημοσιεύθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 11:43 πμ

Δημοσιεύθηκε 08 Μάιος 2011 - 12:22 πμ

Δημοσιεύθηκε 09 Μάιος 2011 - 09:39 πμ

Δημοσιεύθηκε 09 Μάιος 2011 - 10:32 πμ

Μπράβο και στην διαχείριση για το άριστο κλίμα και τον κόσμο που κρατάτε εδώ μέσα. Σπανίζουν αυτά σε forum γενικά ανά τον κόσμο...
Σε ευχαριστούμε Rami. Όμως η διαχείριση δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα αν τα μέλη δεν είχαν το ήθος και το ύφος που έχουν. Γι΄αυτό επιμένω ότι είναι κάτι που έχουμε καταφέρει όλοι μαζί.
Δημοσιεύθηκε 09 Μάιος 2011 - 10:39 πμ

Δημοσιεύθηκε 09 Μάιος 2011 - 10:46 πμ

Δημοσιεύθηκε 31 Μάιος 2011 - 02:46 μμ

Ήμουν λίγο επιφυλακτικός στην αρχή για τη νέα πλατφόρμα και την ευχρηστία της μιας και η δύναμη της συνήθειας είναι σημαντική και μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε κάποιο μέλος στο να συνεχίσει να επισκέπτεται το forum αλλά ένα μήνα μετά, τα αποτελέσματα δείχνουν την εικόνα.
Ρεκόρ νέων μελών για έναν μήνα: 1950 μέλη γράφτηκαν τον Μάιο
Ρεκόρ ανοίγματος νέων θεμάτων για έναν μήνα: 991 θέματα ανοίχτηκαν αυτόν τον μήνα.
Επίσης, να και μερικά χρήσιμα στατιστικά για τον Μάιο:
Top Posters
1 | Marevit | 520 |
2 | Ελλανιος 28 | 483 |
3 | ioannis | 429 |
4 | Takxu | 387 |
5 | mr. spock | 321 |
6 | I like your bike | 311 |
7 | Record | 297 |
8 | crazy-MTB | 260 |
9 | passatakias | 214 |
10 | annita | 196 |
Most Viewed Threads
Δημοσιεύθηκε 31 Μάιος 2011 - 02:53 μμ

Δημοσιεύθηκε 31 Μάιος 2011 - 03:04 μμ

Δημοσιεύθηκε 31 Μάιος 2011 - 03:09 μμ

Aτιμε Mr. Spock πίσω και σε έφαγααααα!
Κάτσε καλά γιατί θα σε διακτινίσω σε άλλο φλόρουμ!
Υ.Γ. Παιδιά ελπίζω να μη γεμίσουμε με μπούρδες γιά να πετύχουμε νέα ρεκόρ (όπως έκανα εγώ και σκαρφάλωσα τόσο ψηλά στο μπίνακα).
Δημοσιεύθηκε 31 Μάιος 2011 - 03:15 μμ

Κάτσε καλά γιατί θα σε διακτινίσω σε άλλο φλόρουμ!
Υ.Γ. Παιδιά ελπίζω να μη γεμίσουμε με μπούρδες γιά να πετύχουμε νέα ρεκόρ (όπως έκανα εγώ και σκαρφάλωσα τόσο ψηλά στο μπίνακα).
Πάμε Spock πιο γερά,να ρίξουμε τό Κουρσάρο απ'τη κορυφή!!!
Δημοσιεύθηκε 31 Μάιος 2011 - 03:29 μμ

Πάμε Spock πιο γερά,να ρίξουμε τό Κουρσάρο απ'τη κορυφή!!!
Πρίγκηπα αυτοί περνάνε όλη τη μέρα τους γράφοντας (να λέγανε και τίποτα σοβαρό όπως εμείς), δε ντους φτάνουμε με τίποτα, όμως.
Παίζει να σου χαρίσω και τα δικά μου να τους ξεκατινιάσουμε;
Δημοσιεύθηκε 31 Μάιος 2011 - 03:54 μμ

Πρίγκηπα αυτοί περνάνε όλη τη μέρα τους γράφοντας (να λέγανε και τίποτα σοβαρό όπως εμείς), δε ντους φτάνουμε με τίποτα, όμως.
Παίζει να σου χαρίσω και τα δικά μου να τους ξεκατινιάσουμε;
Οχι,δικαια θα τους νικήσουμε!!!....(είμαι ακομη άνεργος και έχουμε ελπίδες)
Δημοσιεύθηκε 31 Μάιος 2011 - 04:29 μμ

Δημοσιεύθηκε 31 Μάιος 2011 - 04:59 μμ

Που πάτε ρε τσελιγκόπουλα.
Εμείς έχουμε τόσα θέματα να γράψουμε.
Προπονήσεις-αγώνες-διατροφή πριν τον αγώνα-διατροφή μετά τον αγώνα-διατροφή κατά τη διάρκεια του αγώνα-ντύσιμο-ξύρισμα-αντηλιακά-βάρη.
Αχαχαχαχαχαχα είσαστε χαμένοι από χέρι.
Ενώ εμείς οι κακόμοιροι πόσα πιά μονοπάτια να σκάψουμε;
Όχι! Δε θα ξυρίσουμε τα πόδια μας!
Δεφτεροι αλλά περήφανοι!
Δημοσιεύθηκε 31 Μάιος 2011 - 04:59 μμ

Που πάτε ρε τσελιγκόπουλα.
Εμείς έχουμε τόσα θέματα να γράψουμε.
Προπονήσεις-αγώνες-διατροφή πριν τον αγώνα-διατροφή μετά τον αγώνα-διατροφή κατά τη διάρκεια του αγώνα-ντύσιμο-ξύρισμα-αντηλιακά-βάρη.
Αχαχαχαχαχαχα είσαστε χαμένοι από χέρι.
Μισο λεπτό αδερφε.!!!
Τα θεματα μας είναι τα εξής.
Κουτσομπολιό πρίν απο τη βόλτα,κοτσομπολιό μετά τη βόλτα,video,φωτογραφίες,συντεταγμένες,υψομετρικά,χάρτες...menu(της ταβέρνας),ανταλλακτικά, ρυθμίσεις,συνδεσμολογιές,γεωμετρίες,κραματα..κ.λ.π
Απλά μόλις περάσει,ολη αυτή η ''μαστιγα''των πολιτικοκοινωνικοεπαναστατικο..οτιναναι threads θα ξεκαθαρίσει το θέμα
Δημοσιεύθηκε 31 Μάιος 2011 - 05:03 μμ

Μισο λεπτό αδερφε.!!!
Τα θεματα μας είναι τα εξής.
Κουτσομπολιό πρίν απο τη βόλτα,κοτσομπολιό μετά τη βόλτα,video,φωτογραφίες,συντεταγμένες,υψομετρικά,χάρτες...menu(της ταβέρνας),ανταλλακτικά, ρυθμίσεις,συνδεσμολογιές,γεωμετρίες,κραματα..κ.λ.π
Απλά μόλις περάσει,ολη αυτή η ''μαστιγα''των πολιτικοκοινωνικοεπαναστατικο..οτιναναι threads θα ξεκαθαρίσει το θέμα
Βρε προιστάμενε μαρέσουν και μένα αφτά.
Μήπως πρέπει να απέχω;
Να ρωτήσουμε το Ναρχηγό;
Πού είν κιαφτός σήμερα να βγεί να υποστηρίξει τη φυλή μας;;;
Ά! Να συμπληρώσω πως πετάγονται και στα δικά μας και καλά γιά να μας επαναφέρουν στη ντάκση!
Δημοσιεύθηκε 31 Μάιος 2011 - 05:06 μμ

Βρε προιστάμενε μαρέσουν και μένα αφτά.
Μήπως πρέπει να απέχω;
Να ρωτήσουμε το Ναρχηγό;
Πού είν κιαφτός σήμερα να βγεί να υποστηρίξει τη φυλή μας;;;
Ελα ντε..πού είναι ο Αργηγός???
Δημοσιεύθηκε 31 Μάιος 2011 - 05:39 μμ

Δημοσιεύθηκε 31 Μάιος 2011 - 06:30 μμ

Δημοσιεύθηκε 01 Ιούνιος 2011 - 07:40 πμ

Δημοσιεύθηκε 01 Ιούνιος 2011 - 08:36 πμ

Τι μαγείρεμα ήταν αυτό βραδυάτικα;
Πιό σικέ διαγωνισμό δε έχω ματαδεί (με τα μάτια μου)!
Τα νούμερα άλλαξαν λες και περάσε κανένας μήνας από τα χτές.
Ή βρήκατε πρόσχημα την αλλαγή του μήνα και καλά και είπατε να μας αλλάξετε τα πέταλα;
Αποσύρομαι από το ποστόσφαιρο και δε γκσαναπαίζω στη νεθνική, αν δεν αποκατασταθεί η τάξις.
Τελεία και παύλα.
Ά! Καλό μήνα σόλους.

Υ.Γ. Πού θάψατε τον κακομοίρη τον φολκσε βαγκενάκια και την Αννίτα; Έ;