Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς ήρθατε στο Cyclist Friends
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cyclist-Friends . Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δείτε όλα τα θέματα, να δημιουργήσετε δικά σας και να απαντήσετε στα υπάρχοντα. Θα μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά περισσότερα! Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - αλλιώς δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σήμερα!
Φωτογραφία

Campy days στο Cyclist.gr Bάρης

- - - - -

 • Παρακαλώ συνδεθείτε για να απαντήσετε
49 απαντήσεις στο θέμα

#1
Ariel

Ariel

  ...στις 2 ρόδες βρίσκω την ισορροπία μου

 • Cyclist Friends
 • 3.633 Δημοσιεύσεις
 • Τοποθεσίαmighty Europe
Εδώ και 2 χρόνια έχουμε την τιμή να αντιπροσωπεύουμε την Campagnolo στην Ελλάδα, μια εταιρία με ιστορία που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές ποδηλατών δρόμου, μια εταιρία γνωστή για τις καινοτομίες της, την ποιότητα των υλικών της, τον χαρακτηριστικό ήχο του ελευθέρου της και πλέον τις 11πλες σειρές ταχυτήτων.

Στην Ελλάδα υπήρχε ένα "σύννεφο" και πολλή φιλολογία για τη δυσκολία σωστής ρύθμισης, για περίεργους ήχους και για απαιτήσεις τακτικών ρυθμίσεων. Ακόμα και ο Chatzelos μας το επισήμανε πριν λίγες μέρες προφορικά αλλά και σήμερα γραπτά. Kι όμως, αν ρυθμίσουμε σωστά εξ αρχής την σειρά μας, τίποτε από τα παραπάνω δε θα μας απασχολήσει για πολύ πολύ καιρό.

Το Cyclist.gr της Βάρης προσφέρει σε όλους τους κατόχους Campagnolo -πελάτες ή μη, friends ή μη, ασχέτως από το πού έχει αγοραστεί η σειρά - τη δυνατότητα να έρθετε στο κατάστημα της Βάρης για μία σωστή ρύθμιση της σειράς σας.


O μηχανικός μας, ο Atlas, κατά κόσμος Σπύρος Ματιάτος, πέρσι είχε την τύχη να επισκεφτεί τα κεντρικά της Campagnolo στη Vicenza της Ιταλίας, για ένα εκτενές σεμινάριο και πρακτική στη σωστή τοποθέτηση και συντήρηση των περιφερειακών της Campagnolo. Αφού έμαθε όλα τα "τερτίπια" και τα "κόλπα", εσείς δεν έχετε παρά να τον εκμεταλλεύτειτε.

[ATTACH=CONFIG]117408[/ATTACH]

Επικοινωνήστε μαζί μας και φέρτε την κούρσα σας στη Βάρη για να δείτε πόση διαφορά μπορεί να κάνει στη βόλτα σας μια σωστά ρυθμισμένη μετάδοση που δουλεύει όπως πρέπει. Και μη χάσετε την ευκαιρία να τον ρωτήσετε ότι απορίες μπορεί να έχετε για το ποδήλατό σας ή και ακόμα εσωτερικές πληροφορίες για το εργοστάσιο, τα προϊόντα και τους Ιταλούς συναδέλφους του.

[ATTACH=CONFIG]117407[/ATTACH]

#2
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.350 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Καλά όλα αυτά αλλά για όσους δεν το καταλάβατε να σας το κάνω λιανά. Το Cyclist της Βάρης προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ρύθμιση και έλεγχο στην Campagnolo σας απ΄όπου κι αν την έχετε αγοράσει ή τοποθετήσει, από τα χέρια του μόνου εν Ελλάδι πιστοποιημένου μηχανικού από την Ιταλική εταιρία. ΜΟΝΟ στο Cyclist της Βάρης.

#3
CHRIS THE BUTCHER

CHRIS THE BUTCHER

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 288 Δημοσιεύσεις
τακη μεχρι ποτε ισχυει?

#4
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.350 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens

τακη μεχρι ποτε ισχυει?


Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Δεν ξέρω αν θα πρέπει στο μέλλον. Αλλά αυτή η περίοδος είναι μια χρυσή ευκαιρία για όλους. Αργότερα όταν η δουλειά στο service θα είναι μεγάλη, δύσκολα θα είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Θα έλεγα όσο το συντομότερο επισκεφτείτε τη Βάρη, τόσο καλύτερα.

#5
atlas

atlas

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 2.638 Δημοσιεύσεις
Γεια σας φίλοι μου!!! Οι γείτονες μας οι Ιταλοί μας έχουν συνηθίσει ανέκαθεν με τεχνολογικά επιτεύγματα που έχουν το δικό τους προσωπικό χαρακτήρα. Η CAMPAGNOLO, είναι ακόμα μια τέτοια περίπτωση. Δεν είναι απλά καλά ποδηλατικά εξαρτήματα, είναι ο καταλύτης που διαμορφώνει την προσωπικότητα ενός καλού πλαισίου, ενός πραγματικά καλού ποδηλατικού συνόλου. Η εταιρία, με την εμπειρία πολλών δεκαετιών και με ανθρώπους που πρώτα απ’ όλα ζουν το ποδήλατο, κατασκευάζει ότι (τολμώ να πω) πιο τεχνολογικά πρωτοπόρο εξάρτημα μπορεί να τοποθετηθεί σε ποδήλατο. Η μεγαλύτερη της επιτυχία είναι ότι τα προϊόντα της δεν στηρίζονται σε πολύπλοκες τεχνολογικές λύσεις αλλά σε απλές μηχανολογικές κατασκευές που δουλεύουν αρμονικά. Ένα δεύτερο σημείο που θα ήθελα να τονίσω είναι η αίσθηση που μεταδίδουν στον ποδηλάτη, αυτή η αίσθηση που σε άλλες εταιρίες δεν συναντάς. Τα χειριστήρια νομίζεις ότι δουλεύουν με την σκέψη, η εργονομία τους είναι τέτοια που δεν τα ¨ψάχνεις¨ και αίσθηση τους είναι αυτή ενός χειρουργικού νυστεριού. Επίσης να τονίσω ότι δεν έχει σημασία αν η σειρά των εξαρτημάτων είναι η οικονομική VELOCE ή η καταπληκτική SUPER RECORD, όλες έχουν αντίστοιχα αυτή την ξεχωριστή αίσθηση. Όπως όλα όμως τα εργαλεία – μηχανήματα έτσι και αυτά χρειάζονται τη σωστή συντήρηση –ρύθμιση. Αυτή την τεχνική κατάρτιση, είχα την χαρά και την τιμή, να την αναλάβω εγώ, απεσταλμένος του CYCLIST, συμμετείχα στα τεχνικά σεμινάρια της CAMPAGNOLO τον Ιούλιο που μας πέρασε. Εκεί έμαθα και είδα ότι χρειάζεται για να κάνω τους κατόχους CAMPAGNOLO ανά την Ελλάδα, ευτυχείς για τα καλούδια τους. Έτσι λοιπόν σας περιμένω στο tech της Βάρης, πάντα πρόθυμος να απαντήσω στις απορίες σας και να σας κάνω περήφανους για την επιλογή σας.

#6
trehanero

trehanero

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 4.147 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΚαλλιθέα
Ακόμα ΔΕΝ το πήρες πρέφα Φίδοman;;;;;; ΒΟΥΡ..............το focus στη Βάρη......

#7
Stelio

Stelio

  FORZA ITALIA

 • Cyclist Friends
 • 380 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαFORESTA
.....senza parole...... solo,complimenti a tutti !!!

#8
atlas

atlas

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 2.638 Δημοσιεύσεις

.....senza parole......
solo,complimenti a tutti !!!


Grazie!!!:D

#9
zaxariades

zaxariades

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 10.545 Δημοσιεύσεις

Γεια σας φίλοι μου!!!
Οι γείτονες μας οι Ιταλοί μας έχουν συνηθίσει ανέκαθεν με τεχνολογικά επιτεύγματα που έχουν το δικό τους προσωπικό χαρακτήρα. Η CAMPAGNOLO, είναι ακόμα μια τέτοια περίπτωση. Δεν είναι απλά καλά ποδηλατικά εξαρτήματα, είναι ο καταλύτης που διαμορφώνει την προσωπικότητα ενός καλού πλαισίου, ενός πραγματικά καλού ποδηλατικού συνόλου. Η εταιρία, με την εμπειρία πολλών δεκαετιών και με ανθρώπους που πρώτα απ’ όλα ζουν το ποδήλατο, κατασκευάζει ότι (τολμώ να πω) πιο τεχνολογικά πρωτοπόρο εξάρτημα μπορεί να τοποθετηθεί σε ποδήλατο. Η μεγαλύτερη της επιτυχία είναι ότι τα προϊόντα της δεν στηρίζονται σε πολύπλοκες τεχνολογικές λύσεις αλλά σε απλές μηχανολογικές κατασκευές που δουλεύουν αρμονικά. Ένα δεύτερο σημείο που θα ήθελα να τονίσω είναι η αίσθηση που μεταδίδουν στον ποδηλάτη, αυτή η αίσθηση που σε άλλες εταιρίες δεν συναντάς. Τα χειριστήρια νομίζεις ότι δουλεύουν με την σκέψη, η εργονομία τους είναι τέτοια που δεν τα ¨ψάχνεις¨ και αίσθηση τους είναι αυτή ενός χειρουργικού νυστεριού. Επίσης να τονίσω ότι δεν έχει σημασία αν η σειρά των εξαρτημάτων είναι η οικονομική VELOCE ή η καταπληκτική SUPER RECORD, όλες έχουν αντίστοιχα αυτή την ξεχωριστή αίσθηση.

Όπως όλα όμως τα εργαλεία – μηχανήματα έτσι και αυτά χρειάζονται τη σωστή συντήρηση –ρύθμιση. Αυτή την τεχνική κατάρτιση, είχα την χαρά και την τιμή, να την αναλάβω εγώ, απεσταλμένος του CYCLIST, συμμετείχα στα τεχνικά σεμινάρια της CAMPAGNOLO τον Ιούλιο που μας πέρασε.
Εκεί έμαθα και είδα ότι χρειάζεται για να κάνω τους κατόχους CAMPAGNOLO ανά την Ελλάδα, ευτυχείς για τα καλούδια τους.
Έτσι λοιπόν σας περιμένω στο tech της Βάρης, πάντα πρόθυμος να απαντήσω στις απορίες σας και να σας κάνω περήφανους για την επιλογή σας.


Είσαι ανεπανάληπτος αυτό έχω να πω εγώ,
οτιδήποτε πάρεις για να δουλέψει σωστά θέλει και την σωστή ρύθμιση από άνθρωπο που ξέρει ;)


#10
emerald

emerald

  Snakeman

 • Cyclist Friends
 • 6.026 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΑνω Γλυφαδα

Ακόμα ΔΕΝ το πήρες πρέφα Φίδοman;;;;;;
ΒΟΥΡ..............το focus στη Βάρη......


Οταν πριν 2 χρονια αλλαξα συρματα σε κοκκινα και επαναρυθμισα τη μεταδοση δε περιμενα μετα απο 2 χρονια να μην εχω αγγιξει καθολου για ρυθμιση τιποτα.
Αντε περυσι γυρισα μια στροφη πισω το ρυθμιστη στη ντιζα για να τεντωσει το συρμα και τιποτε αλλο...ακουω βεβαια απο τις μεταδοσεις των Γιαπωνεζων παρα πολλα παραλειπομενα που προφανως με αφηνουν αδιαφορο εντελως.
Τελεια και παυλα,η Ιταλικη μεταδοση με ελαχιστο λαδακι στην αλυσιδα και εντος των ελατηριων των εκτροχιαστων θα δουλευει απροσκοπτα για χρονια γιατι ειναι φτιαγμενη με υψηλο βαθμο τελειοτητας...αν ποτε την αλλαζα θα εβαζα 11αρα με μια βαθμιδα επανω μονο και μονο για τα πολυ εργονομικα της χειριστηρια!

Ετσι πιστευω οτι οποιος εχει μια τετοια μεταδοση στο ποδηλατο του δε ψαχνεται για κατι αλλο οσα κι αν ακουει...Καλη συνεχεια Σπυρο!!!

:cool::cool::cool:

#11
max

max

  Cyclist.gr

 • Cyclist Friends
 • 6.596 Δημοσιεύσεις
o zac ήταν ο πρώτος που έκανε ποδαρικό ήρθε με κάποια προβληματάκια στην campy του κ τον είδα να φεύγει χαμογελαστός :P

#12
zac

zac

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 172 Δημοσιεύσεις
Ναι όντως, το φόρτωσα πρωί πρωί μες στον χιονιά (έριχνε ένα ψιλόχιονο) και ήρθα. Ηταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό μιας και ποτέ δεν κατάφερα να το φέρω μόνος μου εκει που έπρεπε και το κυρίότερα και πιο εκνευριστικό στην βόλτα, πάντα είχα θέμα αλλαγής από το μεγάλο δίσκο στον μικρό όπου η αλυσιδα είχε την τάση να βγαίνει. Αυτά τώρα ανήλουν στο παρελθόν και ευχαριστώ πολυ το cyclist και τον atlas για αυτή την πρωτοβουλία. Ανηπομονώ τώρα να φτιάξει ο καιρός να το βγάλω καμια βόλτα :)

#13
SeNNinhA

SeNNinhA

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 2.507 Δημοσιεύσεις
Εγώ πάλι εαν βρω ευκαιρία λέω να έρθω να μου δέσετε ολόκληρη την Orca εκεί κάτω... Να ξεκινήσω σωστά. Αλλά θα βρω ευκαιρία? Είναι ενα θέμα.

#14
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.350 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens

Εγώ πάλι εαν βρω ευκαιρία λέω να έρθω να μου δέσετε ολόκληρη την Orca εκεί κάτω... Να ξεκινήσω σωστά. Αλλά θα βρω ευκαιρία? Είναι ενα θέμα.


Xaxaxa!!!

Δέσε την μόνος σου κουτσά-στραβά. Και μετά πήγαινέ την για ρύθμιση και καλά, ώστε να μη σου πάρουν χρήματα.

#15
SeNNinhA

SeNNinhA

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 2.507 Δημοσιεύσεις
Χαχαχα. Σωστο αυτο. Δεν το είχα σκεφτεί. Να την δέσω μπορω. Να την ρυθμίσω στο περιπου επίσης. Λες..??? Μπα. Η δουλειά πρέπει να πληρώνεται. Πόσο μάλλον η σωστη δουλειά.

#16
atlas

atlas

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 2.638 Δημοσιεύσεις
Επίσης, να εκφράσω και διαμέσου του θρεντ το θαυμασμό μου για το (εικοσαετίας) ROSSIN του Δημήτρη με την σειρά Daytona. Όλα δουλεύουν ‘ρολόι’. Καλά χιλιόμετρα Δημήτρη!!

#17
max

max

  Cyclist.gr

 • Cyclist Friends
 • 6.596 Δημοσιεύσεις
έβγαλε η campy σειρές για mtb? εμφανίστηκε σήμερα ένας κύριος που ασχολείται με τα 29αρια αλλά δεν πρόλαβα να δω τι ποδήλατο κατέβασε κάτω...:scratchin:

#18
zaxariades

zaxariades

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 10.545 Δημοσιεύσεις
Λοιπόν το Μαστόρι δεν παίζεται... - μου έκανε ένα μπροστινό σύστημα μούρλια, (καλά και το πίσω μου έφτιαξε προχθές) *του το πάω λίγο λίγο για να μη του πέσει βαρύ..... :Pp :D - ξέρεις τι είναι να μπορείς να καρφώσεις μεγάλο στο ανηφορικό με 10% ? - έχεις πάρει τον αγώνα αυτό μόνο έχω να πω...

#19
atlas

atlas

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 2.638 Δημοσιεύσεις

έβγαλε η campy σειρές για mtb?
εμφανίστηκε σήμερα ένας κύριος που ασχολείται με τα 29αρια αλλά δεν πρόλαβα να δω τι ποδήλατο κατέβασε κάτω...:scratchin:


Συνήθης ύποφτος, νοτίων προαστίων, κάτοχος υπερμυγών και παρεμφερών χωματουργικών, εθεάθη με δίτροχο φαράγγι (CANYON τυχαίο; Δε νομίζω.) εξοπλιΖμενο με ιταλικά στολίδια τύπου campy chorus. Το όχημα έφερε προκλητικά λεπτά ελαστικά επίσωτρα. Ποιος να είναι;:whistle::whistle:

#20
emerald

emerald

  Snakeman

 • Cyclist Friends
 • 6.026 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΑνω Γλυφαδα
Σπυρο,παιδι μου ντεν εχω canyon,focus 28αρι ειναι για να απαντησω και στον αλλο Μαξοπουλο που ξυνεται για news. 10 λεπτα κρατησε το ολο θεμα(σιγα μην ηθελε και ρυθμιση η ''τελεια'' μεταδοση μου)αλλα πηρα μαζι μου και 2-3 tips απο τον αγωνιστικο μαστορα...εκεινο τον Κοννο το βαρβαρο μη τον ξανανεβασετε πανω,αφηστε τον στα υπογεια!!! 3 χρονια μετα με τα αμετρητα Watt που εχω δωσει στην αλυσιδα,αυτη ειναι απτοητη εκει χωρις φθορες και ελαστικοτητες,αλλα καπου στο μυαλο μου τριγυρναει η 11αρα chorus για το 2012...θα δειξει. Και τελος δε θα μπορουσα να φανταστω το ποδηλατο μου με αλλη μεταδοση(μπλιαχ Γιαπωνεζακια)...Αψου,ποτε βγαζει η Campy σειρα χωματος(σιγα μην ασχοληθει);;; :D:D:D

#21
Stelio

Stelio

  FORZA ITALIA

 • Cyclist Friends
 • 380 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαFORESTA
Περασα κι εγω μια βολτα χθες απο C1. Εκανα ολοκληρο ταξιδι αλλα αξιζε το κοπο.Το ποδηλατο οπως ηταν ρυθμισμενο ηταν τελειο οπως απεφάνθη ο ειδικος,ομως καναμε ωραια κουβεντα για ρυθμισεις,αλυσιδες,fulcrum,shamal,γρασσα και αλλα πολλα γυρω απο την CAMPAGNOLO. Την καταβρηκα γιατι βρηκα τον άνθρωπό μου.Ανθρωπος γαληνιος που σε κερδιζει αμμεσως με τη πραότητά του και τις γνωσεις του.Γι' ολα αυτα τον ευχαριστω δημοσια.
Σπυρο, Mille Grazie !!!

#22
zaxariades

zaxariades

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 10.545 Δημοσιεύσεις

Περασα κι εγω μια βολτα χθες απο C1. Εκανα ολοκληρο ταξιδι αλλα αξιζε το κοπο.Το ποδηλατο οπως ηταν ρυθμισμενο ηταν τελειο οπως απεφάνθη ο ειδικος,ομως καναμε ωραια κουβεντα για ρυθμισεις,αλυσιδες,fulcrum,shamal,γρασσα και αλλα πολλα γυρω απο την CAMPAGNOLO. Την καταβρηκα γιατι βρηκα τον άνθρωπό μου.Ανθρωπος γαληνιος που σε κερδιζει αμμεσως με τη πραότητά του και τις γνωσεις του.Γι' ολα αυτα τον ευχαριστω δημοσια.
Σπυρο, Mille Grazie !!!


+1 τα είπες όλα!

#23
atlas

atlas

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 2.638 Δημοσιεύσεις

Σπυρο,παιδι μου ντεν εχω canyon,focus 28αρι ειναι για να απαντησω και στον αλλο Μαξοπουλο που ξυνεται για news.
10 λεπτα κρατησε το ολο θεμα(σιγα μην ηθελε και ρυθμιση η ''τελεια'' μεταδοση μου)αλλα πηρα μαζι μου και 2-3 tips απο τον αγωνιστικο μαστορα...εκεινο τον Κοννο το βαρβαρο μη τον ξανανεβασετε πανω,αφηστε τον στα υπογεια!!!
3 χρονια μετα με τα αμετρητα Watt που εχω δωσει στην αλυσιδα,αυτη ειναι απτοητη εκει χωρις φθορες και ελαστικοτητες,αλλα καπου στο μυαλο μου τριγυρναει η 11αρα chorus για το 2012...θα δειξει.
Και τελος δε θα μπορουσα να φανταστω το ποδηλατο μου με αλλη μεταδοση(μπλιαχ Γιαπωνεζακια)...Αψου,ποτε βγαζει η Campy σειρα χωματος(σιγα μην ασχοληθει);;;

:D:D:D


ειπα να τους μπερδεψω λιγο αλλα εσυ τα εβγαλες ολα στη φορα χαχαχα!!

#24
atlas

atlas

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 2.638 Δημοσιεύσεις

Περασα κι εγω μια βολτα χθες απο C1. Εκανα ολοκληρο ταξιδι αλλα αξιζε το κοπο.Το ποδηλατο οπως ηταν ρυθμισμενο ηταν τελειο οπως απεφάνθη ο ειδικος,ομως καναμε ωραια κουβεντα για ρυθμισεις,αλυσιδες,fulcrum,shamal,γρασσα και αλλα πολλα γυρω απο την CAMPAGNOLO. Την καταβρηκα γιατι βρηκα τον άνθρωπό μου.Ανθρωπος γαληνιος που σε κερδιζει αμμεσως με τη πραότητά του και τις γνωσεις του.Γι' ολα αυτα τον ευχαριστω δημοσια.
Σπυρο, Mille Grazie !!!


ringrazio il mio amico, per sempre italiano. Viva il CAMPY

#25
konnos

konnos

  Senior Cyclist

 • Cyclist Friends
 • 1.159 Δημοσιεύσεις
Τέτοια τους έλεγες και πέρασες μούρλια εκεί πάνω?χαχα

#26
pxatzis

pxatzis

  Τρύπια σαμπρέλα

 • Cyclist Friends
 • 5.635 Δημοσιεύσεις
Αύριο απόγευμα τι ώρες δέχεται ο γιατρός , θα έρθουμε απο επαρχία :)

#27
spg100

spg100

  Μην τον είδατε !!!

 • Cyclist Friends
 • 916 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Εάν και δεν έχω CAMPY αλλα στο μέλλον ποτε δεν ξέρεις, η προσφορά του Cyclist ειναι εξαιρετικη. Μπράβο γιατί για μια ακόμα φορα αποδεικνύεται το πόσο σοβαροί είστε ως εταιρεία. Sent using Tapatalk

#28
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.350 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens

Αύριο απόγευμα τι ώρες δέχεται ο γιατρός , θα έρθουμε απο επαρχία :)


Όλη μέρα ψήνει Πάνο.

Πήγαινε, θα είναι και ο Κόνος να κεράσει καφέ πες του από μένα.

Ευχαριστούμε spg100.

#29
atlas

atlas

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 2.638 Δημοσιεύσεις

Αύριο απόγευμα τι ώρες δέχεται ο γιατρός , θα έρθουμε απο επαρχία :)


Έχει Campy το Rocky;:bleh:
Ελάτε ελάτε, θα έχει καφέ αρωματικό………..

#30
atlas

atlas

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 2.638 Δημοσιεύσεις

Εάν και δεν έχω CAMPY αλλα στο μέλλον ποτε δεν ξέρεις, η προσφορά του Cyclist ειναι εξαιρετικη.
Μπράβο γιατί για μια ακόμα φορα αποδεικνύεται το πόσο σοβαροί είστε ως εταιρεία.


Sent using Tapatalk


φιλε spg100, η campy είναι πραγματική ποδηλατική εμπειρία. Δοκίμασε όποτε σου βρεθεί ευκαιρία.