Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cyclist-Friends . Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δείτε όλα τα θέματα, να δημιουργήσετε δικά σας και να απαντήσετε στα υπάρχοντα. Θα μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά περισσότερα! Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - αλλιώς δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σήμερα!

Σύσκεψη Αρχηγών και συναίνεση για το νέο Μνημόνιο
Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 10:59 μμ

Η συζήτηση διεξήχθη σε απόλυτα αδερφικό κλίμα με τη χρήση διερμηνέων ώστε να γίνουν κατανοητές οι απόψεις όλων των εμπλεκομένων. Μάλιστα, οι δύο αρχηγοί μίλησαν ο ένας τη γλώσσα του άλλου σε μια ένδειξη καλής θέλησης και κατανόησης.
Αφού συνέφαγαν για αρκετές ώρες υπέγραψαν το νέο μνημόνιο συνεργασίας το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την από κοινού απόφαση για τη χρήση της Χλαπατσαϊκής μόνο στην ενότητα θεμάτων του Οδοντωτού.http://www.cyclist-f...
Σε αυτή την ενότητα, η χρήση της Χλαπατσαϊκής θα είναι ως πρώτη γλώσσα αλλά θα επιτρέπεται και η χρήση της Ελληνικής από τους αμαθείς και μη ομιλούντες τη Χλαπατσαϊκή.
Στα υπόλοιπα θέματα και τις υπόλοιπες ενότητες της κοινότητας η Χλαπατσαϊκή ή τα Χλαπατσαίικα δεν θα χρησιμοποιούνται, τουλάχιστον μέχρι το Υπουργείο Παιδείας να τα εισάγει ως μάθημα στο Δημοτικό.
Παρακαλούνται τα μέλη των φυλών, να ασπαστούν το νέο μνημόνιο και να ακολουθήσουν τις γραφές τους.
Με φιλι-κούσ-κουσ χαιρετισμούστ,
Ο αΑ.
Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:05 μμ

Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:07 μμ

Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:09 μμ

Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:13 μμ

Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:17 μμ

Μπορεί να μεταφερθεί το γουρουνοθρέντ, καθώς και τα δύο "Υμηττός Playground" εκεί μέσα τότε? Σε αυτά τα θέματα η χλαπατσαϊκή είναι απαραίτητη προκειμένου να συνεννοηθούμε. Ε καταπληκτικέ αΑ?
Και εγώ υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να είμαι (σχετικά) καλό παιδί στα υπόλοιπα.:sofa:
(Παρ'όλο που διαφωνώ με τη συγκεκριμένη απόφαση για το λόγο που αναφέρει και ο Μιχάλης, αλλά από την άλλη συμφωνώ ότι πρέπει να πέσει γενικότερα μαστίγιο και χαλινάρι χοντρό σε πολλά ουσιαστικότερα ζητήματα και θέματα στο φόρουμ, οπότε σε ένα βαθμό θα την πληρώσουμε και οι γράφοντες την χλαπατσαϊκήν)
Για να δεις ότι οι δύο Α είναι καλοί και αγαπητοί ως αδερφοί αφού μάλιστα ο ένας είναι ετεροθαλής αδερφός του άλλου, το έκανα ήδη για σένα μικρέ vrast.
Marinalt, έσχατη προδοσία από τον εΑ μυρίζομαι αλλά τι να κάνεις.....
Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:22 μμ

Να ανακηρυχθεί η ημέρα επίσημη αργία και υποχρεωτική δια ποδηλασίαν.....
Οι παραβάται δε, θα τιμωρούνται παραδειγματικά.
Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:26 μμ

Γιατί που αλλού γράφουμε περίεργα ? Πολύ το ζάλισμα τώρα τελευταία. Και απο τύπους που δεν περνάνε ούτε απ'έξω απο τέτοια θέματα. Παρόλα αυτά "δεν μπορούν να παρακολουθήσουν και κουράζονται". Για πολύ δούλεμα
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά επειδή θέλω το κλίμα μεταξύ όλων των μελών να είναι αδερφικό, διαφωνώ!
Είμαστε όλοι αδέρφια! ΧλapaChe, νταουνκοιλιάδες, χωματοκουρσάδες, φιξάκιδες, αστικοί, τρίκυκλοι, θαλάσσιοι, ακόμα και κουρσάροι!!!
Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:27 μμ

Πριν λίγο έληξε με επιτυχία η σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι αΑ και εΑ .....
Ότι και να λέτε εσείς οι Α , εγώ ξέρω ότι οι φυλές ακόμα να φάνε "μπουγάτσα με φλουρί" για το 2012.
Μου έφυγαν και τα πρόβατα , να έσφαζα κανένα
Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:30 μμ

Ότι και να λέτε εσείς οι Α , εγώ ξέρω ότι οι φυλές ακόμα να φάνε "μπουγάτσα με φλουρί" για το 2012.
Μου έφυγαν και τα πρόβατα , να έσφαζα κανένα
Πουτ.... κρίση Βοσκέ μου.
Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:33 μμ

Μερσί!Για να δεις ότι οι δύο Α είναι καλοί και αγαπητοί ως αδερφοί αφού μάλιστα ο ένας είναι ετεροθαλής αδερφός του άλλου, το έκανα ήδη για σένα μικρέ vrast.
Marinalt, έσχατη προδοσία από τον εΑ μυρίζομαι αλλά τι να κάνεις.....
Και sorry αν αυτό που συμπλήρωσα στην παραπάνω παρένθεσή μου φαίνεται "κάπως", αλλά όπως κάποιοι "ενοχλούνται" με το να κάνω χαβαλέ σε θέματα και πράματα που δεν τους ενδιαφερουν & αφορούν στην τελική, εμένα με ενοχλεί να μου προσβάλλουν την αισθητική σε πράματα που με ενδιαφέρουν και προσπαθώ να παρακολουθώ. Το ότι έχω επιλέξει να μην γρινιάζω σε κάθε ευκαιρία για αυτό, δε σημαίνει ότι δε με πειράζει. Αλλά σέβομαι τη διαφορετικότητα πολλών και κυρίως το ότι είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι σε αυτόν το χώρο, πράγμα που οι περισσότεροι αγνοούν-ξεχνούν, ή χειρότερα κάποιοι θεωρούν και τσιφλίκι τους.
Δεν αφορά τόσο τη στάση της διαχείρησης το παραπάνω (άλλωστε και στο σχετικό δημοψήφισμα τελικώς επέλεξα το "καλά πάμε" από το "μαστίγιο" που σκεφτόμουν στην αρχή). Αφορά κυρίως συμπεριφορές άλλων μελών "παλιών" και "νέων".
Αυτά.

Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:35 μμ

Και αφού δεν εμίλησε μη βγάζουμε συμπεράσματα και δεσμευόμαστε άστοχα.
Ο Αντ' αυτού μπορεί να είναι "διχαλωτή γλώσσα" και να πάει να μας τουμπάρει.
Πού είναι ο Απεσταγμένος; Μη τόνε κλείσανε στα μπουντρούμια του C2 και τόνε γαργαλάνε;
Ας έχουμε υπομονή! Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!
Ίχνος χλαπατσέικου δεν υπάρχει!
Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:40 μμ

Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:42 μμ

............ γιατί θα μιλάω χλαπατς στο μπρεβέ αύριο.
Επιβάλλεται! Τους αξίζει.

Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:47 μμ

Δημοσιεύθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 11:56 μμ

Μερσί!
Και sorry αν αυτό που συμπλήρωσα στην παραπάνω παρένθεσή μου φαίνεται "κάπως", αλλά όπως κάποιοι "ενοχλούνται" με το να κάνω χαβαλέ σε θέματα και πράματα που δεν τους ενδιαφερουν & αφορούν στην τελική, εμένα με ενοχλεί να μου προσβάλλουν την αισθητική σε πράματα που με ενδιαφέρουν και προσπαθώ να παρακολουθώ. Το ότι έχω επιλέξει να μην γρινιάζω σε κάθε ευκαιρία για αυτό, δε σημαίνει ότι δε με πειράζει. Αλλά σέβομαι τη διαφορετικότητα πολλών και κυρίως το ότι είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι σε αυτόν το χώρο, πράγμα που οι περισσότεροι αγνοούν-ξεχνούν, ή χειρότερα κάποιοι θεωρούν και τσιφλίκι τους.
Δεν αφορά τόσο τη στάση της διαχείρησης το παραπάνω (άλλωστε και στο σχετικό δημοψήφισμα τελικώς επέλεξα το "καλά πάμε" από το "μαστίγιο" που σκεφτόμουν στην αρχή). Αφορά κυρίως συμπεριφορές άλλων μελών "παλιών" και "νέων".
Αυτά.
Φίλε Vrass, είπες μεγάλη κουβέντα! Σεβασμός, Καλοί τρόποι, Ευγένεια και Κοινή λογική χρειάζονται. !
Αλλά, ας μην το πολυβαρύνουμε και ας μείνουμε στο κλίμα της αρχικής δήλωσης του αΑ.
Γ.
Δημοσιεύθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 12:59 πμ

Δημοσιεύθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 01:04 πμ

Δημοσιεύθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 01:14 πμ

Καληνύχτα σας!

Δημοσιεύθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 01:51 πμ

Δημοσιεύθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 11:06 πμ

Δημοσιεύθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 11:17 πμ

Δημοσιεύθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 11:41 πμ

Δημοσιεύθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 12:03 μμ

συμφωνώ στο να γράφουμε Χλαπατσέικα μόνο στην υποκατηγορία του Οδοντωτού, διαφωνώ στο να γράφουμε ως Χλαπάτσι μόνο στην κατηγορία του Οδοντωτού. Με το σκεπτικό αυτό δημιουργούμε έναν δικό μας ολόκληρο τομέα. Έτσι θα καταντήσουμε να έχουμε όλες τις κατηγορίες του κυρίως φόρουμ στο υποφόρουμ αυτό. Θέλω να ανοίξω εγώ θέμα για Χλαπατσοβόλτα, ή για Χλαπατσοποδήλατο και θα το ανοίγω στον Οδοντωτό; Γιατί δηλαδή; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα το ανοίξω εκεί που ανήκει και απλά δεν θα γράφουμε Χλαπατσέικα αλλά απλή δημοτική. Χλαπάτσι είσαι είτε γράφεις Χλαπατσέικα είτε όχι.
Χλapache γεννιέσαι, δεν γίνεσαι !!
ενθικιστή !!
Δε σούπε κανείς ρε πιτσιρίκο να γράφεις μόνο στην κατηγορία αφτή ούτε να ανοίγεις νέα θέματα μόνο στην κατηγορία αφτη !! Έγραψα (και το παρεξήγηξες) "Όσα θέματα ανοίγουμε ως Χλapache" εννοώντας τα θέματα που αγγίζουν τα της φυλής και τισ βλότες που κανονίζουμε ως φυλή !! Αν θες να ανοίξεις ένα θέμα για κάτι άλλο ("αναγαχτιζμένοι στην Ομόνοια" για παράδειγμα) φυσικά και δεν θα το ανοίξεις στην κατηγορία "Οδαγκωτός", γιατί θα σε δαγκώσω αφτοπροσκόπως. Θα το ανοίξεις εκεί που ανήκει, δεν θα γράφεις όμως σε Χλapachεϊκή γλώθα. Έγραψα επίσης ότι όσοι θέλουν μπορούν να ανοίγουν θέματα στην κατηγορία, δεν είμαστε "κλαμπ πριβέ", είτε κάνουν βλότες μαζί μας είτε δεν μας έχουν γνωρίσει ποτές... γιατί η Χλapachοσύνη είναι παγκόζμια και οικουμενική, δικά μαζ παιδιά υπάρχουν σε όλεζ τιζ ηπείρουζ (για παράδειγμα, οι Χλapache που έγραψαν τις περιγραφέζ των προϊόντων Ζιμάνο πάνω στιζ συσκεβασίεζ που ανακαλύχθηκαν προσφάτωζ από τον Ζαρακουρσα πρώτα και εμού του ιδίου κατόπιν).
Δημοσιεύθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 12:06 μμ

Δημοσιεύθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 12:06 μμ

Δημοσιεύθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 12:11 μμ

Δημοσιεύθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 12:12 μμ

Πριν λίγο έληξε με επιτυχία η σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι αΑ και εΑ και είχε ως θέμα τη χρήση της Χλαπατσαϊκής στην εν λόγω κοινότητα.
Η συζήτηση διεξήχθη σε απόλυτα αδερφικό κλίμα με τη χρήση διερμηνέων ώστε να γίνουν κατανοητές οι απόψεις όλων των εμπλεκομένων. Μάλιστα, οι δύο αρχηγοί μίλησαν ο ένας τη γλώσσα του άλλου σε μια ένδειξη καλής θέλησης και κατανόησης.
Αφού συνέφαγαν για αρκετές ώρες υπέγραψαν το νέο μνημόνιο συνεργασίας το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την από κοινού απόφαση για τη χρήση της Χλαπατσαϊκής μόνο στην ενότητα θεμάτων του Οδοντωτού.http://www.cyclist-f...
Σε αυτή την ενότητα, η χρήση της Χλαπατσαϊκής θα είναι ως πρώτη γλώσσα αλλά θα επιτρέπεται και η χρήση της Ελληνικής από τους αμαθείς και μη ομιλούντες τη Χλαπατσαϊκή.
Στα υπόλοιπα θέματα και τις υπόλοιπες ενότητες της κοινότητας η Χλαπατσαϊκή ή τα Χλαπατσαίικα δεν θα χρησιμοποιούνται, τουλάχιστον μέχρι το Υπουργείο Παιδείας να τα εισάγει ως μάθημα στο Δημοτικό.
Παρακαλούνται τα μέλη των φυλών, να ασπαστούν το νέο μνημόνιο και να ακολουθήσουν τις γραφές τους.
Με φιλι-κούσ-κουσ χαιρετισμούστ,
Ο αΑ.
Επιτέλους!!
Δημοσιεύθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 12:28 μμ

Δημοσιεύθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 12:46 μμ