εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω και για αυτό ρωτάω απο την αρχή.
Δηλαδή Τάκη στα θέματα που ανοίγονται στον Οδοντωτό, ας κάνουμε την πλάκα μας. Σωστά ?
Και αυτή η πλάκα μας δεν ενοχλεί ? Γιατί ενοχλεί τώρα και μετά δεν θα ενοχλεί ? Τι στην ευχή έχει ο Οδοντωτός ? Δεν φαίνεται ? Αόρατος είναι ή εμφανίζεται στα μέλη του μόνο ?
Αποτέλεσμα έχει να πείς "κομμένη η πλάκα στο φόρουμ", "κομμένα τα αλαμπουρνέζικα στο φόρουμ". Και να πάρει ο καθένας τα μέτρα του. Αυτό όμως τι διαφορά έχει ?
Να σου εξηγήσω ρε Μιχάλη μήπως γίνω πιο σαφής.
Ανοίγει ένα νέο μέλος ένα θέμα για να αγοράσει καινούργιες αναρτήσεις. Απαντάει ο καθένας όπως θέλει και σε κάποιο σημείο κάποιος γράφει χλαπατσαίικα. Εκεί συνεχίζω εγώ την πλάκα και απαντάω και εγώ έτσι, νασου και ο Μούρης, να και ο Record. Το κακό (καλό) είναι ότι δεν είμαστε όλοι γνωστοί και φίλοι και δεν έχουμε τους ίδιους κώδικες επικοινωνίας. Τότε ο αρχικός ποσταδόρος αρχίζει να μπερδεύεται και τα παρατάει. Επίσης, κάποιος άλλος που δεν είναι πολύ "εκπαιδευμένος" στη γλώσσα χρειάζεται χρόνο να τα διαβάσει και κουράζετε οπότε δεν απαντάει και δεν γράφει την άποψή του.
Αυτό ήταν ένα παράδειγμα, και ο μόνος λόγος που για μένα είναι ΟΚ να μην χρησιμοποιείται γενικότερα. Στα θέματα τώρα του Οδοντωτού, γράφουμε εμείς, για τις βόλτες, για την πλάκα μας και όποιος θέλει να συμμετέχει εκεί έχει ήδη ασπαστεί τη γλώσσα ή δεν έχει και κανένα πρόβλημα.
Αυτό είναι όλο. Σου ξαναλέω όμως, εγώ δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία της λογοκρισίας για χρήση Χλαπατσαίικων σε άλλα thread. Όπως δεν το έκανα τόσο καιρό (εκτός από τα πολύ off topic σε χρήσιμα θέματα) δεν θα το κάνω και τώρα. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν αλλά υπάρχουν άλλα 7500 μέλη εκ των οποίων πολλά δεν γράφουν και πολλές φορές νομίζουμε ότι είμαστε μόνο 10-20 άτομα. Δεν είναι έτσι όμως.
Περίμενε κανείς ότι στην ψηφοφορία για τη διαχείριση θα έπαιρναν μέρος 1060 μέλη? Κι όμως, μόνο σε 3 μέρες τόσοι ψήφισαν.
Και για να σου είμαι ειλικρινής, τόσο εσύ όσο και ο Zan είστε υποδείγματα ανοικτού μυαλού. Το μυαλό σας είναι ξυράφι και των δύο αλλά και οι δύο είστε ιδιαίτερα κοινωνικά εκπαιδευμένοι για να μπορείτε να δείτε την απέναντι άποψη και να είστε γενναιόδωροι στην αντίληψή σας. Είστε και το ξέρω καλά. Νομίζω λοιπόν ότι μπορείτε να δείτε εύκολα τη χρήση του "μνημονίου", πολύ πιο εύκολα από κάποιον δυσκοίλιο κολλημένο εγκεφαλικά.