Ρίξε την αφίσα της Παρασκευής ΕΑ courtesy of BBChris να γουστάρουμε!

Ρίξε την αφίσα της Παρασκευής ΕΑ courtesy of BBChris να γουστάρουμε!
Λοιπόν,πήγαμε απόψε στο μαγαζί της Βασούλας(η οποία φορούσε ένα υπέροχο μακρύ φόρεμα και πλατφόρμες και ήταν απλά κυρία)...
Και έχω να πω ότι το μαγαζί είναι πολύ -πωςνατοπω-φαμίλιαρέναπράγμα....
Τα σκαμπό είναι όλα τα λεφτά,η διακόσμηση είναι πολύ πολύ μελετημένη,και μόνο καλές εντυπώσεις έχω....αναμένουμε λοιπόν τη μεγάλη βραδιά...και όπως λέει κι ο Τάκης(και πολύ σωστά)πάρτε μετρό και γυρίστε με ταξί...οι τιμές στα ποτά είναι πολύ πολύ καλές.....
METRO?????:confused:
TAXI??????:confused:
9 η ώρα Φιλόπαππος, για κουτρουβαλο-ξεχαρμάνιασμα και ύστερα για άπειρες μπύρες στη Βάσω...
...το τερπνόν μετά του ωφελίμου....
Αγαπούλα γειτονάκι μου, εσένα θα σε γυρίσω εγώ στο σπίτι, οπότε πιές ελεύθερα τα αναμεμειγμένα ηδύποτα που αρέσκεις.
την ταβερνόλιστα για τη μασαμπούκα της Κρυακής χάσαμε και δε μας γλέπω καλά. Πειναζμένος βραστήρας δεν κάνει πετάλι
Τα δύο event έχουν μπει στο ημερολόγιο όμως δεν έχετε τη δυνατότητα να δηλωθείτε. Κάποιο bug του forum.
Είναι όμως σημαντικό να δηλωθείτε για τη μάσα της Κυριακής ώστε ο Record να κανονίσει το τραπέζι.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
10 χρόνια Cyclist Friends - The Party Παρασκευή 11 Ιουλίου
Party με την ευκαιρία των 10 χρόνων από την δημιουργία του μεγαλύτερου ποδηλατικού forum στην Ελλάδα.
Πολλες εκπληξεις ετοιμαζονται για το βραδυ της Παρασκευης, οπως η παρουσια του γνωστου μας "Ζαρατουστρα" (πλεον Wheelosoph) ως guest DJ, όπως και του Takxu ως guest star. Θα γινουν επισης προβολες φωτογραφιων απο παλια (και πιο προσφατα) στις οθονες του μπαρ, κληρωση για δωροεπιταγες και πολλα αλλα !! Το κυριοτερο ομως ειναι η παρουσια σας (μας) εκει, γιατι ειναι βεβαιο οτι οι παλιοι θα ξαναβρουν τους φιλους με τους οποιους ποδηλατισαν μαζι, οι νεοι θα γνωριστουν μεταξυ τους (αλλα και με τους παλιους) και άλλα τέτοια !
Η βραδια θα ξεκινησει απο τις 10 και θα τελειωσει οποτε θελουμε !! Το Flamme Rouge ειναι στην Τριπτολεμου 26, 150μ απο τον σταθμο Κεραμεικος του μετρο (προσοχη, οταν πινουμε δεν οδηγουμε !!!) https://el-gr.facebo....848?ref=stream
10 χρόνια Cyclist Friends - The Ride Κυριακή 13 Ιουλίου
Την Κυριακη 13 Ιουλιου, μια βολτα με καθε ειδους ποδηλατα προγραμματιζεται ωστε να μπορεσουν ολα τα μελη του φορουμ να ποδηλατισουν παρεα !!
Οι μεν χωματινοι, θα ξεκινησουν απο το Κρυονερι (σημειο συναντησης της κλασικης βολτας του Οδοντωτου στο Παρκο Τσε Γκεβαρα) και θα ανηφορισουν προς το Κατσιμιδι απο δασικους δρομους. Οι ασφαλτινοι θα ξεκινησουν απο τη γέφυρα Βαρυμπόμπης στις 11:00 (σημειο συναντησης της προπονητικης βολτας του Train with Takxu) και θα ανηφορισουν προς το Κατσιμιδι απο την ασφαλτο. Ολοι αυτοι θα συναντηθουν στις 12μιση σε δεδομενο σημειο, απο οπου θα συνεχισουν παρεα και θα καταληξουν σε ταβερνα της περιοχης για να τσιμπησουν κατι ελαφρυ (παϊδακια, κοκορετσι κλπ). Καθε ενας ειναι προσκεκλημενος στη βολτα αυτη, που θα ειναι αρκετα χαλαρη ωστε και οι λιγοτερο προπονημενοι να καταφερουν να ακολουθησουν, ενω οι πιο "δυνατοι" θα πρεπει να βοηθησουν τους πιο νεους στο χωρο !!
Λεπτομερειες για την καθε ομαδα θα δοθουν σε επομενα ποστ, όπως και πληροφορίες για το που, πως, πότε κλπ !! Το νοημα ειναι να μαζευτουμε οσο περισσοτεροι γινεται και να βρεθουν στο δρομο παρεα παλιοι, νεοι, αγωνιαρηδες, βολταδοροι, σφιχτοι, χαλαροι κλπ ! Θελουμε να σας δουμε ολους εκει και να γνωρισουμε οσους δεν εχουμε γνωρισει, περαν του να ξαναδουμε οσους εχουμε χασει εδω και καιρο !
Δηλωθείτε όμως εδώ κάνοντας copy/paste τη λίστα για την Ταβέρνα ώστε να κλείσουμε τραπέζι όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Μάσα:
1. Takxu +1
2. Βραςς
3. pg2
4. Z
5.Νικκος
6.Geo
7. Tassos96
8. sarafm
9. ΒΒChris
10. Εγώ
11. Record + the Cook
και του Takxu ως guest star
Θα έχουμε και τρία τέτραφτα με μία ώρα στην τριάθεσή μας για να σας εξηγήσω περί ακαμπσίας στεφανιώνε στα 29άρια.
11 είναι για τσι κουρCαδες? πάνε γληγορότερα αυτοί.
εμείς οι χωματεροί κλασικό 10μισο?
Ωραια 10μισο ειναι καλυτερα.
.........οι Κουρσαροι ειναι γρηγοροι στην ανηφορα,στην κατηφορα ειναι πιο αργοι κι απ΄το....Κατσουρανη!!!
10μισο, τοχουμε πει ρε σεις !!
Οι κουρσαδες (φτου) δεν ξερω αν ειναι γληγοροι, αφτη τη φορα ομως δεν θα ειναι γιατι θα βρουμε καποιον ΠΟΛΥΥΥ αργο να στειλουμε μαζι τους (θα καβαλαει τρεκιν η ποδηλατο πολης) και θα ειναι αναγκαζμένοι να τον περιμενουν...
Ποιον να στειλουμε αραγε
να στείλουμε το μπάτερ με την τατάνκα?
Sent from my TapaPad
Η ταβερνα στην οποια θα φαμε την Κρυακή βρέθηκε, ειναι η γνωστή "Θέα" στην ανηφόρα απο Βαρυμπόμπη προς Αγ. Μερκούριο (κοντά στη Βαρυμπόμπη). Ο Γιώργος (γιος της κυρά-Μαρίας που την ίδρυσε) είναι μπιλιαρδόρος, κιθαρίστας και μαθηματικός και φίλος απο πριν 30 χρόνια. Θα χαρεί πολύ να μας περιποιηθεί !
Η επιστροφή στη βάση μας μετά το φαγητό είναι εύκολη και για τις κουρσες (φτου) και για τα ποδήλατα.
Να ενημερώσουμε και τη λίτσα με τα ονόματα για να ξέρει περίπου πόσοι θα είμαστε !
1. Takxu +1 (πχιο 1 ?)
3. Βραςς
4. pg2
5. Z
6.Νικκος
7.Geo
8. Tassos96
9. sarafm
εξήντα9. ΒΒChris
11. Εγώ
12. Δε Κουκ
13. Πχατζης
14. Ε.Τ.
15. Ντίνα
16. Ντρεντ
λοιπόν, αυτό το σκέλος της γιορτής το χω. Θα έρθω να γιορτάσω τα 10 χρόνια μας αλλά χωρίς την μάσα...Οι ασφαλτινοι θα ξεκινησουν απο τη γέφυρα Βαρυμπόμπης (σημειο συναντησης της προπονητικης βολτας του Train with Takxu) και θα ανηφορισουν προς το Κατσιμιδι απο την ασφαλτο.
δηλαδή ναούμε, έχετε σκοπό να το πάτε μέχρι τελικής πτώσεως? θα κάτσετε κ στον guest star Takxu?Αγαπούλα γειτονάκι μου, εσένα θα σε γυρίσω εγώ στο σπίτι, οπότε πιές ελεύθερα τα αναμεμειγμένα ηδύποτα που αρέσκεις.
να στείλουμε το μπάτερ με την τατάνκα?
Sent from my TapaPad
θα τους φέρω για επιδόρπιο κατευθείανΑλλα τωρα που βλεπω οτι θα ειναι ο Κάπλαν μαζί τους, δεν χρειαζεται να μεριμνήσουμε. Θα τους καθυστερεί αυτός.