Τίποτα πάλι!
Δεν ανεβάζει φωτογραφίες από το κουνημένο μου!
Προφανώς δεν τις μετατρέπει στο μέγεθος που πρέπει.
Τίποτα πάλι!
Δεν ανεβάζει φωτογραφίες από το κουνημένο μου!
Προφανώς δεν τις μετατρέπει στο μέγεθος που πρέπει.
test apo takxu με account takxu
12957694_10154298876795934_758405998095993569_o.jpg 236,49KB
18 Αριθμός λήψεων
test apo IT me foto discofrena
orbea-oiz-29-m50-2017 (1).jpg 82,06KB
13 Αριθμός λήψεων
Αυτή που είναι μικρή την ανεβάζει.
Όσες είναι τραβηγμένες από το κινητό μου τις οποίες πρώτα τις ανέβαζε τώρα δεν μπορεί.
Τα έκανα όλα σε όλου τους Browser Τάκη!
Θα δοκιμάσω αύριο από άλλο υπολογιστή να δω μήπως φταίει ο συγκεκριμένος που χρησιμοποιώ τώρα.
Γιώργο, ελπίζω να έχεις δοκιμάσει να καθαρίσεις cache/cookies από τους browsers.
Γιώργο, ελπίζω να έχεις δοκιμάσει να καθαρίσεις cache/cookies από τους browsers.
Ναι τα διέγραψα όλα!
Τώρα δοκίμασα από το κινητό όπου και εκεί διέγραψα το ιστορικό, coocies κλπ αλλά δεν ανεβάζει φωτογραφίες τραβηγμένες από αυτό.
Από Tapatalk δεν με αφήνει να κάνω Login με τίποτα.
Safari παληκαρια μου και ολα ανεβαινουν κανονικοτατα … τωρα αν συνδιαστει και με mac θα εχετε αγγιξει την τελειοτητα
DSC00549.JPG 169,55KB
16 Αριθμός λήψεων
Τι κινητό Και ποια έκδοση ταπαταλκ χρησιμοποιείς? Δοκιμάζω διάφορες αλλά δεν μου δουλεύουν τελείως σωστά.Όλες οι εκδόσεις έχουν θεματάκια.Tapatalk στο κινητό κι όλα γίνονται από μόνα τους!
Επεξεργάσθηκε από karajim80, 25 Οκτώβριος 2016 - 08:07 πμ.
Same Shit...Different Day
SSDD
χρησιμοποίησα το βασικό πρόγραμμα της μικρομάλακης για να κάνω το αρχείο κατάλληλο για χρήση web, βγήκε στα 140 ΚΒ, να το αφήσω?
Μόνο έτσι ανέβηκε......
[είμαι και από άλλο υπολογιστή, αλλά καθαρίζει παντα κούκις κλπ]
Τα θέλει τόσο μικρούλικα?
δεν μπορεί να κάνει την προσαρμογή αυτομάτως όπως πρίν?
Σόρρυ για το πρήξιμο και .... ευχαριστώ
ΥΓ αν μπορεί κάποιος : πώς γίνεται η διαγραφή ενός πόστ? για να μην φαίνονται μόνο .......
Επεξεργάσθηκε από Αρις, 25 Οκτώβριος 2016 - 08:32 πμ.
μονο με chrome ανεβαζει φωτο σε μενα,firefox,explorer κ.λ.π ουτε για αστειο
Κινητό κινεζικό, όπως οι τροχοί μου χαχαχα!Τι κινητό Και ποια έκδοση ταπαταλκ χρησιμοποιείς? Δοκιμάζω διάφορες αλλά δεν μου δουλεύουν τελείως σωστά.Όλες οι εκδόσεις έχουν θεματάκια.Tapatalk στο κινητό κι όλα γίνονται από μόνα τους!
Same Sh1t...Different Day
Cube Agree GTC Race 2014
Sram Apex 2X10
Carbon 50mm wheels (China ολέ)
Fizik Arione
Cube Hubrid Reaction Pro 500 2021
100 mm Suntour μ' έκαψες, προσεχώς καλύτερη!
Bosch CX 85 Nm
Bosch PowerTube 500 Wh
Sram SX Eagle 1X12
Ελαστικόν 29+ (29Χ2.60)
KS Lev παλούκιον 125 mm
Specialized Avatar
Τίποτα!
Δεν ανεβάζω από πουθενά!
καλημέρα,
Εκανα μετατροπή μεγέθους σε διάφορα προγράμματα (Φωτοσόπ, Νέρο) και δεν ανέβαιναν.
Το μετέτρεψα με το Office Picture Manager σε αρχείο ανταλλαγής web [πάλι τύπου jpg ] και το δέχθηκε.....
Μόνο από υπολογιστή, δεν συνδέομαι από το τηλέφωνο
Από χτες δεν βρίσκει "νέο περιοχόμενο" στην αντίστοιχη επιλογή-shortcut. Δοκίμασα αποσύνδεση κ επανασύνδεση, τίποτα. Ενώ στα θέματα από κάτω υπάρχουν μη αναγνωσμένα, στην επιλογή Νέο περιχόμενο λέει "Λυπούμαστε δεν βρέθηκε νέο περιεχόμενο". Τόσο από υπολογιστή όσο και από κινητο.
Από χτες δεν βρίσκει "νέο περιοχόμενο" στην αντίστοιχη επιλογή-shortcut. Δοκίμασα αποσύνδεση κ επανασύνδεση, τίποτα. Ενώ στα θέματα από κάτω υπάρχουν μη αναγνωσμένα, στην επιλογή Νέο περιχόμενο λέει "Λυπούμαστε δεν βρέθηκε νέο περιεχόμενο". Τόσο από υπολογιστή όσο και από κινητο.
Έλεγξε την επιλογή που έχεις κάνει στην "χρονική περίοδο" (αριστερά στην οθόνη) για να σου εμφανίζει το νέο περιεχόμενο.
Ευχαριστώ για το trigger.. Ήταν επιλεγμένο το "Μονο περιεχόμενο που παρακολουθώ" χωρίς να το προσέξω οπότε το απέμπλεξα κ όλα οκ!