Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cyclist-Friends . Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δείτε όλα τα θέματα, να δημιουργήσετε δικά σας και να απαντήσετε στα υπάρχοντα. Θα μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά περισσότερα! Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - αλλιώς δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σήμερα!

MTB Test Event - Κυριακή 01 Φεβρουαρίου
Δημοσιεύθηκε 27 Ιανουάριος 2009 - 03:11 μμ

Δημοσιεύθηκε 27 Ιανουάριος 2009 - 11:01 μμ

Τσου, δεν ανήκουν στην υποφυλή των Βασιλικών, είναι Υμηττατζήδες.
εεπ!καποιος μας φώναξε
Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 01:00 πμ

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 09:49 πμ

Επισυναπτόμενο(α) Αρχείο(α)
Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 10:24 πμ

Λοιπόν, ιδού και η ενημέρωση:
Το ραντεβού είναι, όπως βλέπετε παραπάνω, στα Μπαχούνια. Εκεί στη γνωστή πηγή που έχει και άπλα και υπάρχει πρόσβαση τόσο με ποδήλατο όσο και με αυτοκίνητο (με ένα κομμάτι χωματόδρομου) από τον δρόμο που πάει προς Κατσιμίδι.
Η ώρα έναρξης του Event είναι 9:30. Αυτό σημαίνει ότι όσοι θα ήθελαν να βάλουν ένα χεράκι καλό θα ήταν να έρθουν κατά τις 9:00.
Το "αρχηγείο" του Test Event θα έχει στηθεί από το επιτελείο του Cyclist.gr στα Μπαχούνια, όπου θα υπάρχει η σχετική τέντα, με όλα τα απαραίτητα υλικά (εργαλεία, laptop, μετρητές πυρηνικής ισχύος κλπ).
Σύσσωμο το Tech Dept. θα είναι εκεί για να στήσει τα ποδήλατα των Testadores, αλλά και να σας απαντήσει σε όποιες απορίες έχετε.
Εκεί που θα χρειαστούμε βοήθεια είναι η σήμανση της διαδρομής, μιας και πρέπει να μπουν κάποια ταμπελάκια αλλά και κάποιοι να βρίσκονται σε σημεία κλειδιά για να βγάζουν φωτογραφίες και να βοηθούν τους Testadores να μην χαθούν. Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη.
Οι Testadores θα κάνουν την διαδρομή των 8 χιλιομέτρων που θα περιλαμβάνει τα πάντα, όσες φορές θέλουν με όποια από τα ποδήλατα θέλουν για να βγουν τα συμπεράσματα. Τα ποδήλατα που θα συμμετάσχουν στο Test είναι αναρτημένα στην πρώτη σελίδα του Thread.
Το νέο είναι ότι όσοι από εσάς θα ήθελαν να δοκιμάσουν τα συγκεκριμένα ποδήλατα εκεί, θα έχουν την δυνατότητα να το κάνουν, όταν δεν τα χρησιμοποιούν οι τρεις Testadores. Έξι θα είναι τα ποδήλατα, οπότε όλο και κάποιο θα βρίσκεται τριγύρω για να το πάρετε και να αισθανθείτε πως είναι να οδηγεί κάποιος ένα 29er ή ένα Gary Fisher.
Το έβαλα και στο ημερολόγιο για να δηλωθείτε.
Για λεπτομέρειες σχετικά με τον "Εθελοντισμό", απευθυνθείτε στον record, που ξέρει ακριβώς τις ανάγκες που θα χρειαστούν.
Θα σας δούμε εκεί.
Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 10:31 πμ

Ήθελε τόνισμα νομίζω......
Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 10:46 πμ

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 11:51 πμ

Ααααα μάλιστα τα καλά του τρίτου ορόφου στη έκθεση θα έχουμε !
Τη κορυφή!!!αχ να σε δώ πάνω σε 29 και άλλο τίποτα!έχε χάρη που τα ελαστικά είναι σαν τρακτέρ και (ενδέχεται) να μήν τα σκάσεις!χαχαχα
Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 11:54 πμ

Τη κορυφή!!!αχ να σε δώ πάνω σε 29 και άλλο τίποτα!έχε χάρη που τα ελαστικά είναι σαν τρακτέρ και (ενδέχεται) να μήν τα σκάσεις!χαχαχα
τι λες τωρα ! σαμπρελες 29' υπαρχουν στα περιπτερα ?

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 11:58 πμ

τι λες τωρα ! σαμπρελες 29' υπαρχουν στα περιπτερα ?
ναι είναι σαν τα προφυλακτικά!υπάρχουν πάντα για ώρα ανάγκης
Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 12:02 μμ

Εχω σκοπό να δοκιμάσω τα νέα μου λασπολάστιχα στη διάρκεια του test event.
Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 12:13 μμ

Τα πρώην Βασιλικά Κτήματα φαίνεται ότι θα είναι αρκούντως λασπωμένα την Κυριακή από τις προηγούμενες ημέρες και η Κυριακή δεν προβλέπεται να είναι μια ζεστή ημέρα.
Εχω σκοπό να δοκιμάσω τα νέα μου λασπολάστιχα στη διάρκεια του test event.
θα έχουμε και σόμπες εξωτερικού χώρου για να ζεσταίνεται το κοκκαλάκι μας!ντυθείτε ποδηλάτες ο μεγάλος Μανιτού θα μασήσει dentyne ice!θα παγώσουμε!~ένα κρύο αστείο~
Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 12:16 μμ

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 12:18 μμ

βαλτε τα gluehwein στην φωτια !
ΧΑ! Είπες τρελή κουβέντα! Σκέφτηκα κάτι πονηρό! Συνδυάζει το trangia καμινέτο και το προαναφερθέν ποτό!!! Ας φροντίσει κάποιος για ποτηράκια!
Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 12:21 μμ

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 12:24 μμ

alex πρεπει να κανουμε ενα conferance με Record - The Cook - E.T. - GodFATther για το θέμα του catering
ΧΑΑΑΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχαχαχα!
ΞΕΡΕΙΣ γιατί γελώ! Διαβάζει και το θέμα!
Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 12:26 μμ

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 12:47 μμ

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 12:55 μμ

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 12:56 μμ

Να παρακαλάτε μόνο να μην έλθω.Ειδικά οι τεσταντόρ.
Γιατί; Θα μας τρώς το φαί;; Χαχαχαχαχαχα!

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 01:30 μμ

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 01:35 μμ

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 08:50 μμ

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 08:58 μμ

Λοιπόν, επειδή δεν βλέπω πολύ ενθουσιαζμό για το θέμα, να ενημερώσω τη φυλή ότι δεν πρόκεται για ένα απλό τεστ αλλά για βόλτα με πολύ χαβαλέ γιατί όλοι οι υπόλοιποι θα τρέχουμε πάνω κάτω με τα διάφορα ποδήλατα (δικά μας και ξένα) και θα φωνάζουμε και θα χοροπηδάμε και άλλα σχετικά. Θα φέρουμε όλοι (ελπίζω) από κάτι φαγώσιμο (κατά προτίμηηση σε τάπερ) και θα στρώσουμε τισμπούσι, θα έχει κρύο και θα πίνουμε ζεστό κρασί (θα φέρω και εγώ) και θα κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο (γιατί όλα θα περιστρέφονται γύρω από το χώρο στα Μπαχούνια, όπου διάφοροι περίεργοι θα περιφέρονται και θα γίνονται αντικείμενο σχολιαζμού από τους άλλους περίεργους...).
.
Κάτι τέτοιο δηλαδή;;
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw"]YouTube - Crazy Indian Video... Buffalaxed![/ame]
Σας έχω ικανούς!!!!!!
Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 08:58 μμ

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 09:02 μμ

Κάτι τέτοιο δηλαδή;;
Σας έχω ικανούς!!!!!!
Νομίζω ότι η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε το 15ο αιώνα σχετικά με το αν η Αμερική είναι οι Ινδίες ή όχι (και που οδήγησε στο να λέμε τους Ιθαγενείς Αμερικανούς Ινδιάνους) έχει λυθεί...
Άρα, δεν θα τραγουδήσουμε Ινδικά τραγούδια. Εκτός βέβαια και αν επιμένετε, οπότε και δεν θα σας χαλάσουμε το χατήρι...

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 09:05 μμ

Νομίζω ότι η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε το 15ο αιώνα σχετικά με το αν η Αμερική είναι οι Ινδίες ή όχι (και που οδήγησε στο να λέμε τους Ιθαγενείς Αμερικανούς Ινδιάνους) έχει λυθεί...
Άρα, δεν θα τραγουδήσουμε Ινδικά τραγούδια. Εκτός βέβαια και αν επιμένετε, οπότε και δεν θα σας χαλάσουμε το χατήρι...
Είσαι απίστευτος :praise2:
Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 09:05 μμ

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 10:49 μμ

Δημοσιεύθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 01:28 πμ

κι εγω ευχομαι να ημουν ΣΤΗΝ Αθηναα ρε κάτι τέτοια διαβάζω κι εύχομαι να ήμουν από την αθήνα