Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς ήρθατε στο Cyclist Friends
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cyclist-Friends . Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δείτε όλα τα θέματα, να δημιουργήσετε δικά σας και να απαντήσετε στα υπάρχοντα. Θα μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά περισσότερα! Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - αλλιώς δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σήμερα!

Skylines Cycling Tours

Το γνωστό Τουριστικό Πρακτορείο Skylines που εδώ και χρόνια διοργανώνει θεματικές εκδρομές στο εξωτερικό, θα βάλει όλη την τεχνογνωσία του γύρω από τα οργανωμένα ταξίδια, εγώ θα βάλω ότι γνώσεις και εμπειρίες έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια ως "τσοπάνης" των ΠροαCτιακών και των Train with Takxu ώστε να οργανώσουμε μαζί αξέχαστες ποδηλατικές διακοπές και εκδρομές σε γνωστούς ποδηλατικούς, ιστορικούς προορισμούς για παρακολούθηση αγώνων και/ή για διακοπές μόνοι ή με την οικογένεια.

Βασικός μας άξονας θα είναι η παροχή των καλύτερων δυνατών εμπειριών και παροχών σε πολύ ελκυστικά οικονομικά πακέτα. Εκδρομές στο Giro, στο Tour de France, στην Τοσκάνη, στη Vuelta θα είναι μερικές από τις επιλογές. Σε όλες αυτές τις εκδρομές θα υπάρχει αρχηγός αποστολής (στις περισσότερες περιπτώσεις ο γράφοντας), mini van με μηχανικό για υποστήριξη και διαμονή σε πολύ γραφικά μέρη κάθε μέρα.Ελπίζω να βρείτε αυτή τη νέα μου προσπάθεια και τη συνεργασία με την Skylines ενδιαφέρουσα και να έχω την χαρά και την τιμή να δω αρκετούς φίλους να συμμετέχουν σε αυτές τις εκδρομές μας.

Υπό-ενότητες

Skylines Cycling Tours 2017

Εκδρομές που οργανώνουμε με την Skylines για προορισμούς σε όλο τον κόσμο

  • 2 θέματα
  • 74 Απαντήσεις

Skylines Cycling Tours 2018

Εκδρομές που οργανώνουμε με την Skylines για προορισμούς σε όλο τον κόσμο

  • 2 θέματα
  • 3 Απαντήσεις