Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς ήρθατε στο Cyclist Friends
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cyclist-Friends . Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δείτε όλα τα θέματα, να δημιουργήσετε δικά σας και να απαντήσετε στα υπάρχοντα. Θα μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά περισσότερα! Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - αλλιώς δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σήμερα!
Φωτογραφία

Σκοπός και Όροι Χρήσης

- - - - -

 • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα είναι κλειδωμένο
Καμία απάντηση σε αυτό το θέμα

#1
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.451 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Καλώς Ήρθατε στο Cyclist Friends!

Σκοπός της κοινότητας
Το Cyclist Friends είναι μια διαδικτυακή κοινότητα με αντικείμενο την ποδηλασία. Σκοπός της κοινότητας αυτής είναι, μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, προτάσεων κι εμπειριών γύρω από το ποδήλατο, να συντελέσει στην ευρύτερη διάδοση και ανάπτυξη του ποδηλάτου στη χώρα μας και να φέρει όλο και περισσότερο κόσμο κοντά σε αυτό το υπέροχο άθλημα.

Συντονισμός
Ο συντονισμός της κοινότητας γίνεται από την ομάδα του Cyclist.gr με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων και τη διατήρηση του καλού κι ευχάριστου κλίματος μέσα στην κοινότητα. Σκοπός όλων είναι η δημιουργία ενός κλίματος που θα κάνει όλους τους επισκέπτες του Cyclist Friends να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να περάσουμε ευχάριστα, συζητώντας γύρω από το κοινό μας ενδιαφέρον και αγάπη για την ποδηλασία.

Πριν προχωρήσετε με την εγγραφή σας στην κοινότητα αυτή διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης και σιγουρευτείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς.

Οι παρακάτω κανόνες ισχύουν για τις όλες τις δημοσιεύσεις, πληροφορίες σχετικά με το προφίλ των μελών, avatars, φωτογραφίες, υπογραφές και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο δημοσιεύεται σε αυτήν την κοινότητα.

Όροι Χρήσης
Οι Συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο των Δημοσίων Συζητήσεων καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των Συντονιστών του Cyclist Friends (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά ή τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν αυτά σε άλλα μέλη της κοινότητας.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε).

Δεν επιτρέπεται στο προφίλ σας να βρίσκεται προσβλητικό υλικό. Νοείται ως τέτοιου είδους υλικό ακόμα και η προσβλητική τροποποίηση κάποιου ονόματος άλλου μέλους ή αλλου φόρουμ, υπογραφής, προσωπικών τίτλων κλπ... Οποιοδήποτε μέλος βρεθεί να φέρει τέτοιους τίτλους στο προφίλ του ή και εικόνες προσβλητικού περιεχομένου ως avatar θα διωχθεί από την Κοινότητα και το site.

Οι Δημοσιεύσεις σας

Προσπαθήστε τα μηνύματά σας να πληρούν τους παρακάτω όρους:
 • Ο τίτλος του μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός και σχετικός με το θέμα. Ο τίτλος «Θέλω βοήθεια...» δεν είναι κατατοπιστικός και δύσκολα θα λάβει ανταπόκριση από τα μέλη της κοινότητας. Ο τίτλος όμως «Πως ακτινολογούνται οι ρόδες;» δίνει περισσότερες πληροφορίες σε αυτά τα μέλη που μπορούν να απαντήσουν το ερώτημα. Ο τίτλος του μηνύματος θα πρέπει να είναι στα ελληνικά και πεζοκεφαλαία.
 • Το περιεχόμενο του μηνύματος θα πρέπει να είναι περιεκτικό, σαφές και επί της ουσίας. Βοηθήστε τους αναγνώστες της κοινότητας να βρούν με ευκολία αυτό που ψάχνουν χωρίς να είναι αναγκασμένοι να διαβάσουν δέκα μηνύματα χωρίς ουσία ή εκτός θέματος.
 • Δημοσιεύστε στη σωστή κατηγορία ή Δημόσια Συζήτηση και προσπαθήστε να μείνετε στο θέμα της συζήτησης.
 • Δημοσιεύστε τα μηνύματά σας στα Ελληνικά.
 • Μη χρησιμοποιείτε «όλα κεφαλαία». Χρησιμοποιήστε κεφαλαία όταν θέλετε να τονίσετε κάτι. Τα κεφαλαία γράμματα είναι δυσανάγνωστα, ιδίως σε μεγάλα κείμενα. Επίσης, στη γλώσσα του Διαδικτύου τα κεφαλαία γράμματα σημαίνει «ΦΩΝΑΖΩ», και είναι αιτία πολλών παρεξηγήσεων.
 • Μην κάνετε την ίδια δημοσίευση σε δύο ή περισσότερες διαφορετικές Δημόσιες Συζητήσεις διότι οι επιπλέον δημοσιεύσεις θα διαγραφούν.
 • Όταν στις δημοσιεύσεις σας χρησιμοποιείτε περιεχόμενα από άλλες πηγές (εφημερίδες, άλλες ιστοσελίδες, περιοδικά) από τις οποίες δεν έχετε το δικαίωμα αναπαραγωγής, παρακαλείσθε να γράφετε αποσπάσματα από τις ξένες αυτές δημοσιεύσεις και στη συνέχεια να γράφετε το όνομα της πηγής από την οποία «αντλείτε» τη δημοσίευσής σας, και σχετικό link προς αυτή, αν είναι ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Δημοσίευση ολόκρηρου του άρθρου της ξένης πηγής χωρίς άδεια αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και μπορεί να διωχθεί ποινικά.
Σεβασμός είναι το όνομα του παιχνιδιού. Σεβαστείτε τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας και τις απόψεις τους. Μπορείτε να κάνετε διάλογο χωρίς να προσβάλλετε τα πιστεύω, τη θρησκεία, τις πολιτικές πεποιθήσεις, την καταγωγή, ή το στυλ των συνομιλητών σας. Ακόμα κι αν ένα μέλος υποπέσει σε κάποιο σφάλμα ή παραβιάσει κάποιο κανόνα, δεν έχετε δικαίωμα να το βρίσετε ή να του "επιτεθείτε" σε καμία περίπτωση. Ενημερώστε τους Συντονιστές.

Μην χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες αυτής της κοινότητας για κακοήθεις ή παράνομους σκοπούς. Προσπάθεια αποστολής μαζικών email προς τα μέλη της κοινότητας, προσπάθεια πρόσβασης στα συστήματα διαχείρισης αυτής της κοινότητας χωρίς άδεια, ή επίθεση στους διακομιστές στους οποίους φιλοξενείται αυτή η κοινότητα είναι παράνομες. Οι παρανομούντες θα απομακρυνθούν από την κοινότητα και θα διωχτούν ποινικά.

Κάθε μέλος δικαιούται έναν και μόνο λογαριασμό. Έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις που ένα μέλος δημιουργεί διαφορετικούς λογαριασμούς και nicknames με σκοπό να επιτεθεί, διαφημίσει, ή δημιουργήσει γενικά αναστάτωση στην κοινότητα χωρίς να γίνει αντιληπτό. Εκτός από την καταγραφή της IP του κάθε μηνύματος, το Cyclist.gr διαθέτει την ανάλογη τεχνολογία η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να διασταυρώσουμε αν διαφορετικές δημοσίευσεις από διαφορετικά nicknames προέρχονται από το ίδιο μέλος. Όταν τέτοιες περιπτώσεις γίνονται αντιληπτές θα διαγράφονται και οι δύο ή περισσότεροι λογαριασμοί που έχουν δημιουργηθεί.

Οι Συντονιστές του Cyclist Friends έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, τροποποιήσουν, ή μετακινήσουν δημοσιεύσεις/δημόσιες συζητήσεις χωρίς καμία προειδοποίηση.

Απαγορεύονται οι διαφημίσεις και οποιαδήποτε προσπάθεια εμπορικής ή κερδοσκοπικής εκμετάλλευσης της κοινότητας. Διαφημιστικά μηνύματα θεωρούνται αυτά που έχουν μοναδικό σκοπό να διαφημίσουν συγκεκριμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή άλλες ιστοδελίδες. Η επανάληψη τέτοιων διαφημιστικών μηνυμάτων αποτελεί παραβίαση του κανόνα και δεν θα επιτραπεί.

Μικρές Αγγελίες είναι η ενότητα στην οποία τα μέλη της κοινότητας μπορούν να αναρτήσουν τις αγγελίες τους για ποδήλατα ή άλλο ποδηλατικό εξοπλισμό. Οι Μικρές Αγγελίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν χώρος για εμπορικές επιχειρήσεις που θέλουν να προωθήσουν/πουλήσουν τα εμπορεύματά τους. Αν παρατηρηθεί το φαινόμενο αυτό, οι αγγελίες θα διαγράφονται, εφόσον ειδοποιηθεί πρώτα το μέλος από το οποίο αναρτήθηκαν. Οι Μικρές Αγγελίες διαγράφονται από το σύστημά μας αυτόματα, κάθε 30 ημέρες.

Το Cyclist Friends ανήκει στους Διαχειριστές του. Αυτοί έχουν τον τελευταίο λόγο σε όλα τα θέματα όπως επίσης έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν είσοδο ή να διαγράψουν όποιο μέλος θεωρούν ότι παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία αυτής της κοινότητας. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τους Συντονιστές του Cyclist Friends επικοινωνήστε και παραπονεθείτε κατʼευθείαν σε αυτούς κι όχι δημοσίως.

Η δημιουργία Δημοσίων Συζητήσεων με θέμα την αμφισβήτηση των αποφάσεων των Συντονιστών δεν επιτρέπεται και οι συγκεκριμένες συζητήσεις θα διαγράφονται. Δεν είμαστε τέλειοι και αν νομίζετε ότι έχουμε κάνει κάποιο λάθος παρακαλούμε επικοινωνήστε προσωπικά με κάποιο από τους Συντονιστές του Cyclist Friends και να είστε σίγουροι ότι θα εξετάσουμε την περίπτωσή σας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι για διάφορους λόγους κάποια μέλη αποχωρούν από το Cyclist Friends. Οι δημοσιεύσεις όλων των μελών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αποχωρούν, ανήκουν στο Cyclist Friends. Γι' αυτό το λόγο είναι στη δικαιοδοσία του Cyclist, αν θα διαγραφεί κάποιος λογαριασμός ή δημοσιεύσεις. Φυσικά, αν κάποιος δεν θέλει να είναι πλέον αναγνωρίσιμος στην κοινότητα μπορούμε, κατόπιν συννενόησης, να αλλάξουμε το nickname του και να διαγράψουμε οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες του δήμοσιου προφίλ του επιθυμεί.

Δεν επιτρέπεται η ανακοίνωση αποχώρησης. Δυσαρεστηθήκατε με τη λειτουργεία του site, δεν συμφωνείτε με τους κανόνες του ή δεν σας άρεσε η συμπεριφορά κάποιων μελών; Μπορείτε να αποχωρήσετε αθόρυβα. Η ανακοίνωση της αποχώρησής σας δεν είναι ανεκτή.

Εάν κάποιο μέλος επανηλλημένα παραβιάζει τους παραπάνω όρους και δε σέβεται τις υποδείξεις των Συντονιστών της κοινότητας κινδυνεύει να αποκλειστεί οριστικά από την κοινότητα. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους ανωτέρω όρους χρήσης το μέλος θα αποβάλλεται προσωρινά (1 εβδομάδα). Αν και πάλι παραβεί τους όρους χρήσης, τότε θα αποβάλλεται οριστικά.

Το Cyclist.gr διατηρεί το δικαίωμα, χωρίς προειδοποίηση, να αλλάξει ή αναπροσαρμόσει τους όρους χρήσης όταν κρίνεται ότι αυτό είναι αναγκαίο.

Οι γνώμες και οι απόψεις των μελών του Cyclist-Friends.gr δεν υιοθετούνται και δεν αποτελούν επίσημες θέσεις του Cyclist.gr και της Active Zone Network A.E..

Θυμηθείτε: Η πρόσβαση στο Cyclist Friends είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Το Cyclist Friends δημιουργήθηκε με μεγάλη προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους και σας προσφέρεται με μοναδική υποχρέωση να σεβαστείτε το περιβάλλον το οποίο δημιούργησαν. Το Cyclist Friends δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Κάθε παραβίαση των κανόνων σημαίνει κατάχρηση του προνομίου και αποδεικνύει αδιαφορία προς στους υπόλοιπους χρήστες. Αν θέλουμε να μας βοηθούν οι άλλοι θα πρέπει να τους σεβόμαστε πάνω από όλα.

Οποιαδήποτε ενέργεια είναι ενάντια στους νόμους του Ελληνικού κράτους, είναι επίσης παράνομη και στην κοινότητα αυτή.

Oποιαδήποτε ενέργεια με σκοπό την παραπλάνηση των λογισμικών συστημάτων του Cyclist θα θεωρηθεί κακόβουλη ενέργεια προς την κοινότητα και ο υπαίτιος θα αποβάλλεται.

Αν πιστεύετε ότι η ελευθερία του λόγου σας περιορίζεται ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο διαφωνείτε με τους παραπάνω όρους, σας παρακαλούμε να μην εγγραφείτε σε αυτή την κοινότητα. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους παραπάνω όρους χρήσης επικοινωνήστε στο admin@cyclist.gr.

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή στην κοινότητα των Friends.

Καλή σας διασκέδαση!
 • Never stop του αρέσει