Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς ήρθατε στο Cyclist Friends
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cyclist-Friends . Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δείτε όλα τα θέματα, να δημιουργήσετε δικά σας και να απαντήσετε στα υπάρχοντα. Θα μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά περισσότερα! Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - αλλιώς δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σήμερα!
Φωτογραφία

Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13

- - - - -

 • Παρακαλώ συνδεθείτε για να απαντήσετε
162 απαντήσεις στο θέμα

#61
Liberman

Liberman

  ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ

 • Cyclist Friends
 • 439 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαSOUTH
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 Ήρθε και η δικιά μου σειρά να σκέφτομαι την αλλαγή της κούρσας που έχω τώρα και να περάσω σε κάτι πιο ελαφρύ (κάρβουνο) ή πιο διαχρονικό (ατσάλι). Έτσι μέσα από την έρευνα, το διάβασμα στο φόρουμ και την ανταλλαγή απόψεων ομολογώ πως μπερδεύτηκα πιο πολύ και έτσι κατέληξα στο ότι πρέπει να κάνω βόλτα τους δύο τύπους ποδηλάτου που ανέφερα και να σχηματίσω την άποψη μου. Εδώ βοήθησε το cyclist που μέσα από το test bike μπορείς να δοκιμάσεις και να αποφασίσεις. Τελικά Σαββάτο πρωί παρέλαβα από το cyclist της Βάρης το TREK DOMANE 4.3 που κατά τύχη ήταν και στο νούμερο μου. Μερικές μικρό-ρυθμίσεις από τον Αραμ ευχές από τον Δημήτρη για καλή βόλτα και αμέσως άνοιξαν οι ουρανοί και έριχνε καρέκλες. Βέβαια με τόση κάψα που είχα ξεκίνησα για μια αναγνωριστική βόλτα μες την βροχή γύρω από την βουλιαγμένη όπου και κάτω από αυτές τις συνθήκες κατάλαβα ότι έχω ένα εντυπωσιακό ποδήλατο στα χέρια μου. Τη δεύτερη ημέρα η δοκιμή έγινε με το τραίνο των μπλέ που με έκανε να καταλάβω περισσότερα πράγματα για αυτό το ποδήλατο. Η πρώτη εντύπωση ήταν πως το συγκεκριμένο ποδήλατο είναι σχεδιασμένο για τους Ελληνικούς δρόμους που είναι γεμάτοι ανωμαλίες. Πέρναγα πάνω από γραμμές τραμ, μερεμέτια στην άσφαλτο και απλά ένιωθα ότι κάτι συμβαίνει σε σχέση με το δικό μου το αλουμίνιο που στα ίδια σημεία βάραγα κομπρεσέρ. Ένα ακόμη θετικό είναι η αίσθηση που δίνει στην ορθοπεταλιά καθώς μόνο με το βάρος του σώματος το ποδήλατο ¨φεύγει¨ μπροστά. Η αίσθηση στο πεταλάρησμα ήταν φοβερή γιατί ένιωθα κάθε πεταλία να αποδίδει έργο επι της ουσίας. Στην ευθεία με μικρά και μεγάλα σπριντ εν κινήσει αλλά και από στάση στα φανάρια με έκανε να νιώσω πόσο άκαμπτο είναι και πώς συμπεριφέρεται στις μεγάλες ταχύτητες. Η αλήθεια είναι πως με την μικρή μου πείρα μετά από δύο ώρες πάνω στο ποδήλατο ένιωσα κατι στην μέση μου το οποίο μπορεί να οφείλετε σε ρυθμισεις, γιατι δεν μπορεί με το αλουμίνιο να κάνω μπρεβέ και να νιώθω τον ιδιο πόνο στην μέση μετά τα 150 χλμ. Στις στροφές η συμπεριφορά του ήταν τέλεια, κοίταγες που θέλεις να στρίψεις και το ποδήλατο απλά έστριβε. Το TREK DOMANE 4.3 πιστεύω ότι θα καλύψει το μεγαλύτερο φάσμα των απαιτήσεών μου που είναι βόλτες των 50-70 χλμ και διάφορα μπρεβε, και θα προσφέρει ευχάριστα και ξεκούραστα χιλιόμετρα. Περισσότερα τεχνικά στοιχεία σχετικά με την τεχνολογία/συμπεριφορά του πλαισίου και των περιφερειακών θα τα αφήσω για τους bike guru. Ένα τελευταίο που δεν μου άρεσε είναι ότι η TREK δεν βγάζει frameset DOMANE 4.3. Άντε τώρα να γυρίσεις στο ποδηλατό σου μετά απο το DOMANE !!!! Διονύσης

#62
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.433 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 Ωραίο review. Κάλυψες τα πάντα και "βρήκες" τα σημεία που κάνουν το Domane να ξεχωρίζει. Πλαίσιο μόνο από το 5 και πάνω, δυστυχώς.

#63
nilaz

nilaz

  Senior Cyclist

 • Cyclist Friends
 • 3.464 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13

Ωραίο review. Κάλυψες τα πάντα και "βρήκες" τα σημεία που κάνουν το Domane να ξεχωρίζει. Πλαίσιο μόνο από το 5 και πάνω, δυστυχώς.

Τακη αλλαξε κατι τον τελευταιο καιρο? τσεκαρα και το σιτε της Trek και πλαισιο δινει μονο την σειρα 6 και με δυνατοτητα project 1. Για το 5 δεν ειδα κατι.

#64
petransfhp

petransfhp

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 436 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΕλλάδα
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 Τόσο μεγάλο κόστος ήταν να κάνανε στο Domane, και στην έκδοση 4.3 εσωτερικές διαδρομές καλωδίων; Πιστεύω πως είναι μια λεπτομέρια η οποία διαχωρίζει τα περισσότερο εκλεπτισμένα πλαίσια από τον σορό.

#65
gustl

gustl

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 303 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαATHENS
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 Νομίζω πως υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά που καθιστούν ενα πλαισιο ποιοτικό. Υπαρχουν μεγάλες εταιρείες που δεν χρησιμοποιούν εσωτερική καλωδίωση ακόμα και σε ακριβα πλάισια, π.χ Cinelli.

#66
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.433 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13

Τακη αλλαξε κατι τον τελευταιο καιρο? τσεκαρα και το σιτε της Trek και πλαισιο δινει μονο την σειρα 6 και με δυνατοτητα project 1. Για το 5 δεν ειδα κατι.


Υπάρχει το 5.9 για την Ευρώπη. Το διαθέτουμε ήδη στο Cyclist.

#67
doctor_john

doctor_john

  custom freak

 • Cyclist Friends
 • 8.911 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens

Τόσο μεγάλο κόστος ήταν να κάνανε στο Domane, και στην έκδοση 4.3 εσωτερικές διαδρομές καλωδίων;
Πιστεύω πως είναι μια λεπτομέρια η οποία διαχωρίζει τα περισσότερο εκλεπτισμένα πλαίσια από τον σορό.


περισσότερα προβλήματα θα έχεις μακροχρόνια από το ελάχιστο όφελος που σου δίνει.

#68
max

max

  Cyclist.gr

 • Cyclist Friends
 • 6.596 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13

Ήρθε και η δικιά μου σειρά να σκέφτομαι την αλλαγή της κούρσας που έχω τώρα και να περάσω σε κάτι πιο ελαφρύ (κάρβουνο) ή πιο διαχρονικό (ατσάλι).

Έτσι μέσα από την έρευνα, το διάβασμα στο φόρουμ και την ανταλλαγή απόψεων ομολογώ πως μπερδεύτηκα πιο πολύ και έτσι κατέληξα στο ότι πρέπει να κάνω βόλτα τους δύο τύπους ποδηλάτου που ανέφερα και να σχηματίσω την άποψη μου.

Εδώ βοήθησε το cyclist που μέσα από το test bike μπορείς να δοκιμάσεις και να αποφασίσεις.

Τελικά Σαββάτο πρωί παρέλαβα από το cyclist της Βάρης το TREK DOMANE 4.3 που κατά τύχη ήταν και στο νούμερο μου. Μερικές μικρό-ρυθμίσεις από τον Αραμ ευχές από τον Δημήτρη για καλή βόλτα και αμέσως άνοιξαν οι ουρανοί και έριχνε καρέκλες.

Βέβαια με τόση κάψα που είχα ξεκίνησα για μια αναγνωριστική βόλτα μες την βροχή γύρω από την βουλιαγμένη όπου και κάτω από αυτές τις συνθήκες κατάλαβα ότι έχω ένα εντυπωσιακό ποδήλατο στα χέρια μου.

Τη δεύτερη ημέρα η δοκιμή έγινε με το τραίνο των μπλέ που με έκανε να καταλάβω περισσότερα πράγματα για αυτό το ποδήλατο.

Η πρώτη εντύπωση ήταν πως το συγκεκριμένο ποδήλατο είναι σχεδιασμένο για τους Ελληνικούς δρόμους που είναι γεμάτοι ανωμαλίες.

Πέρναγα πάνω από γραμμές τραμ, μερεμέτια στην άσφαλτο και απλά ένιωθα ότι κάτι συμβαίνει σε σχέση με το δικό μου το αλουμίνιο που στα ίδια σημεία βάραγα κομπρεσέρ.

Ένα ακόμη θετικό είναι η αίσθηση που δίνει στην ορθοπεταλιά καθώς μόνο με το βάρος του σώματος το ποδήλατο ¨φεύγει¨ μπροστά.

Η αίσθηση στο πεταλάρησμα ήταν φοβερή γιατί ένιωθα κάθε πεταλία να αποδίδει έργο επι της ουσίας.

Στην ευθεία με μικρά και μεγάλα σπριντ εν κινήσει αλλά και από στάση στα φανάρια με έκανε να νιώσω πόσο άκαμπτο είναι και πώς συμπεριφέρεται στις μεγάλες ταχύτητες.

Η αλήθεια είναι πως με την μικρή μου πείρα μετά από δύο ώρες πάνω στο ποδήλατο ένιωσα κατι στην μέση μου το οποίο μπορεί να οφείλετε σε ρυθμισεις, γιατι δεν μπορεί με το αλουμίνιο να κάνω μπρεβέ και να νιώθω τον ιδιο πόνο στην μέση μετά τα 150 χλμ.

Στις στροφές η συμπεριφορά του ήταν τέλεια, κοίταγες που θέλεις να στρίψεις και το ποδήλατο απλά έστριβε.

Το TREK DOMANE 4.3 πιστεύω ότι θα καλύψει το μεγαλύτερο φάσμα των απαιτήσεών μου που είναι βόλτες των 50-70 χλμ και διάφορα μπρεβε, και θα προσφέρει ευχάριστα και ξεκούραστα χιλιόμετρα.

Περισσότερα τεχνικά στοιχεία σχετικά με την τεχνολογία/συμπεριφορά του πλαισίου και των περιφερειακών θα τα αφήσω για τους bike guru.

Ένα τελευταίο που δεν μου άρεσε είναι ότι η TREK δεν βγάζει frameset DOMANE 4.3.

Άντε τώρα να γυρίσεις στο ποδηλατό σου μετά απο το DOMANE !!!!

Διονύσης

χαχαχαχαχ, αύτα είναι προβλήματα Διονύση

άντε σε περιμένω για να δούμε τι θα κάνουμε με την περίπτωσή σου ;)

#69
ditroxos

ditroxos

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 3 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 άντε να στρώσει ο καιρός να κάνουμε ενα test ride και εμείς..!

#70
pusherman

pusherman

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 2.777 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13

http://www.bikeradar...ane-20-13-46914

#71
demo

demo

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • PipPipPip
 • 36 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 Κατοπιν ευγενεστατης παραχωρησης του ποδηλατου απο το cyclist,εχω να πω οτι το πλαισιο απορροφα εξαιρετικα.Με ενα ζευγος ροδες εως 1500γρ και μια αντιστοιχα ελαφρα κασεττα ειναι οτι καλυτερο για τους πεμπτοκοσμικους κατσικοδρομους.Ανεβαινει επισης αριστα.Και παλι ευχαριστω.

#72
Tassos96

Tassos96

  Γαϊδουrider

 • Cyclist Friends
 • 5.508 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13

Καλησπέρα συμφορουμύτες και συμφορουμάτια,

Εδώ και καιρό με έτρωγε το σαράκι να δοκιμάσω αυτό το πραγμα με τα στενά λάστιχα που μοιάζει με ποδήλατο, κούρσα νομίζω το λένε.
Πήρα την απόφαση, επικοινώνησα με το Cyclist και αργά την Πέμπτη παρέλαβα το Ντουμάνι.

Καβαλάω και ανηφορίζω τη Μεσογείων.
Πρώτη εντύπωση: τράτζικ!!! Σκυφτή θέση οδήγησης, στενό και απότομο τιμόνι. Τρελή ανασφάλεια. Κάτι τελείως διαφορετικό.

Παρασκευή πρωί, κατηφορίζω προς το φροντιστήριο. Η ανασφάλεια ανεβαίνει εκθετικά όσο αυξάνονται τα χιλιόμετρα. Αισθάνομαι οτι δε μπορώ να το δαμάσω.
Με παίρνει η κατηφόρα, δεν έχω τιμόνι, δεν έχω φρένα και τα σχετικά.
Σκέφτομαι όμως, δε μπορεί, κάτι λάθος κάνω. Ίσως είμαι πολύ σφιγμένος στο ποδήλατο. Όπως ξέρουμε και απο το mtb όταν σφίγγεσαι... πέφτεις.

Ανηφορίζοντας προς το σπίτι, βλέπω οτι το ποδήλατο πετάει. Μικρή η απόσταση όμως, κουρασμένος εγώ, δεν έβγαλα και πολλά συμπεράσματα.
Η θέση οδήγησης συνεχίζει να με ξενίζει.

Απόγευμα. Και αφού έχω επεξεργαστεί αρκετά τις πρωινές παρατηρήσεις, ξεκινάω για το λόφο στον οποίο έχω χρονομετρηθεί επανειλημμένα με το trekking των 12 κιλών.
ΣΟΚ. Όσο πατάω, τόσο φεύγει. Περνάω τα κομμάτια με το 15% και συνεχίζω να ανεβαίνω, με ένα βάρος λιγότερο στο μυαλό μου.
Τα πόδια αρχίζουν να καίγονται απο τα πρώτα χιλιόμετρα. Πρωινή κακομεταχείρηση. Δε δίνω σημασία, συνεχίζω να πατάω όσο μπορώ, με στόχο να δω τι θα πει το ρολόι.

Φτάνω στην κορυφή. ΣΟΚ νουμερο 2.
Χρόνος με το trekking: 32"
...................κούρσα: 26" !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξεκούραση και αρχίζει η κατηφόρα. Κάθομαι πιο σωστά, πιάνομαι απο τα drops για να έχω καλύτερο φρένο (μετά τα δισκόφρενα νόμιζα οτι αυτό θέλει σαγιονάρα για να σταματήσει)
και ξεκινάω. Μπαίνω στις στροφές με τουλάχιστον 10 χιλιόμετρα περισσότερα απ' οτι με το trekking, και με ένα μαγικό τρόπο ΣΤΡΙΒΕΙ. Δεν ξέρω τι, δεν ξέρω πως αλλά στρίβει όπου ακριβώς του πεις.

ΣΟΚ νούμερο 3. Δεν υπάρχουν πλέον ανωμαλίες στο δρόμο!!!
ΠΟΛΥ πιο άνετο, παρ' ότι το trekking έχει 35άρι λάστιχο με σαφώς λιγότερα psi.


Ημέρα δεύτερη: Ιπποκράτειος Πολιτεία
Κάτι που δεν είχα τολμήσει ξανά. Κοίταξα στο internet τη διαδρομή και ξεκίνησα, με φόβο για τα 2 τελευταία χιλιόμετρα με μέση κλίση 10%.
Ενισχύονται τα συμπεράσματα της προηγούμενης μέρας, το ποδήλατο ανεβαίνει με ευκολία και με την "πρώτη" ταχύτητα ανεβαίνω παντού αξιοπρεπώς.

Έχω ήδη αρχίσει και συνηθίζω τη θέση οδήγησης, τα φρένα και τα διάφορα πιασίματα στο τιμόνι και αρχίζω τις επιμέρους παρατηρήσεις.

Η μετάδοση είναι σαφώς πιο αργή στις αλλαγές από τη X9 που χρησιμοποιώ στο mtb, αλλά στο δρόμο και σε συνθήκες εκτός αγώνα είναι υπερ-αρκετή. (Shimano 105)
Συνήθισα και το πιάσιμο της μανέτας και τα φρένα ήταν πλέον αρκετά και προβλέψιμα.
Οι τροχοί δε μου άφησαν τόσο καλή εντύπωση, κυρίως λόγω φλεξαρίσματος σε δυνατά πατήματα, σε αντίθεση με το πλαίσιο που ήταν ΒΡΑΧΟΣ.

Φτάνω στη Λίμνη Μπελέτσι, βγάζω μερικές φωτογραφίες και κατηφορίζω σιγά σιγά.

[ATTACH]195295[/ATTACH]

[ATTACH]195294[/ATTACH]

[ATTACH]195296[/ATTACH]

Απόλαυση και η κατηφόρα.

Σήμερα χαλαρή βολτα σε Λίμνες και πέριξ, χωρίς χρονόμετρα και ξεπατωτικές κλίσεις. Το χάρηκα απλά. Το ποδήλατο ζητάει χιλιόμετρα και απαιτεί πόδια.

[ATTACH]195293[/ATTACH]

Μιας και ήταν η πρώτη μου εμπειρία με κούρσα δε μπορώ να πω οτι τα λεγόμενα μου είναι βάσιμα για το συγκεκριμένο μοντέλο ως προς τα άλλα, πάντως η διαφορά με το trekking είναι χαοτική.
Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω και την Orca για να έχω πιο σφαιρική άποψη γύρω απ το θεμα "κουρσα" μιας και θα με απασχολήσει στο μέλλον!

Αυτά τα ολίγα.
Ευχαριστώ πολύ το Cyclist για την παραχώρηση!

Επισυναπτόμενο(α) Αρχείο(α)#73
DOOM_NX

DOOM_NX

  Amateur Cyclist

 • Cyclist Friends
 • 3.363 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 Thank you για το review! Μ'άρεσε η περιγραφή της πρώτης επαφής με κούρσα! :D

#74
stumpjumper fsr

stumpjumper fsr

  This user is banned

 • Banned user Inactive Imported Users
 • 2.848 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 βρε αγορι μου ανεβηκες ιπ.πολιτεια απο αφιδνες?γιατι δεν εκανες ενα κλασικο Κατσιμιδακι που ναι στρωτο και γλυκο?(αφου ανεβηκες τα ντουβαρια εισαι ΑΞΙΟΣ μελλοντικος κουρσας):lol:

#75
Tassos96

Tassos96

  Γαϊδουrider

 • Cyclist Friends
 • 5.508 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13

Thank you για το review! Μ'άρεσε η περιγραφή της πρώτης επαφής με κούρσα! :D

Και λίγα είπα... Έπρεπε να δεις τη φάτσα μου στα πρώτα χιλιόμετρα :nope:

βρε αγορι μου ανεβηκες ιπ.πολιτεια απο αφιδνες?γιατι δεν εκανες ενα κλασικο Κατσιμιδακι που ναι στρωτο και γλυκο?(αφου ανεβηκες τα ντουβαρια εισαι ΑΞΙΟΣ μελλοντικος κουρσας):lol:

Είμαι κοντά στις Αφίδνες οπότε με βολεύει περισσότερο απο εκεί. Μη νομίζεις οτι ήξερα που πάω και πως είναι ο δρόμος, απλά είπα οτι θα πάω και βουρ. Ευχαριστημένος είμαι που έφτασα στη λίμνη χωρίς στάση.

#76
stumpjumper fsr

stumpjumper fsr

  This user is banned

 • Banned user Inactive Imported Users
 • 2.848 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13

Και λίγα είπα... Έπρεπε να δεις τη φάτσα μου στα πρώτα χιλιόμετρα :nope:


Είμαι κοντά στις Αφίδνες οπότε με βολεύει περισσότερο απο εκεί. Μη νομίζεις οτι ήξερα που πάω και πως είναι ο δρόμος, απλά είπα οτι θα πάω και βουρ. Ευχαριστημένος είμαι που έφτασα στη λίμνη χωρίς στάση.

ξερω κουρσαδες που δεν το κανουν σερι ή τελοσπαντων εχουν φτυσει αιμα για να το ανεβουν αξιοπρεπως(χωρις να πεσουν κατω).φιλε,το χεις.ειλικρινα.εντιτ-οταν πρωτοπηρα την κουρσα το ανεβηκα με πενταλεπτη σταση και καμποσα εγκεφαλικα.βεβαια ξεκινησα να ανεβαινω και καλα οτι το χω και θα δειξω εγω μωρη αρρωστη ανηφορα,αλλα και παλι...):lol: good job. :clap:

#77
Tassos96

Tassos96

  Γαϊδουrider

 • Cyclist Friends
 • 5.508 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13

ξερω κουρσαδες που δεν το κανουν σερι ή τελοσπαντων εχουν φτυσει αιμα για να το ανεβουν αξιοπρεπως(χωρις να πεσουν κατω).φιλε,το χεις.ειλικρινα.εντιτ-οταν πρωτοπηρα την κουρσα το ανεβηκα με πενταλεπτη σταση και καμποσα εγκεφαλικα.βεβαια ξεκινησα να ανεβαινω και καλα οτι το χω και θα δειξω εγω μωρη αρρωστη ανηφορα,αλλα και παλι...):lol: good job. :clap:

Χαχαχα ευχαριστώ ευχαριστώ. Κι εγώ έτσι ξεκίνησα και με πολύ πείσμα το κατάφερα. Αυτό είναι πιστεύω. Το πείσμα, γιατί απο φυσική κατάσταση δεν είμαι τίποτα εξωφρενικό.. τα πολύ βασικά..

#78
kyriakospsy

kyriakospsy

  Senior Cyclist

 • Cyclist Friends
 • 1.296 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΕδώ και αλλού
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 Συνέχισε και θα φρενάρει καλύτερα, θα στρίβει, θα τρέχει και εσύ θα ονειρεύεσαι ομάδα. Γιατί η κούρσα είναι team.

#79
Toolman

Toolman

  Senior Cyclist

 • Cyclist Friends
 • 4.572 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 Ωραίος Τάσο! Πάντα είναι εντυπωσιακή η πρώτη επαφή με κούρσα από τρέκινκ, πόλη ή ΜΤΒ. Θυμάμαι και εγώ,όταν μου είχε δανείσει την ORCA του ο Gant-Lander δεν μπορούσα να κατέβω από το ποδήλατο και συνέχεια πήγαινα στα κόκκινα μέχρι να καώ! χαχαχαχα Όπως λες δεν έχεις εμπειρία με κούρσα, αλλά σε όλες σου τις παρατηρήσεις έπεσες μεσα 100% ;)

#80
Tzeve

Tzeve

  Let's Go Yankees

 • Cyclist Friends
 • 5.385 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 είδες φως...congrats

#81
nabokov

nabokov

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 3.853 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 Ωραίο review!

#82
rallistas

rallistas

  All terrain

 • Cyclist Friends
 • 1.666 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 Καλως ηρθες Τασο!Προχωρα στο παρασυνθημα!

#83
TonyXC

TonyXC

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 3.769 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 Άλλος ένας ποδηλάτης κόλλησε το μικρόβιο κούρσας.

#84
Marevit

Marevit

  Κορινθιακός Π.Ο

 • Cyclist Friends
 • 26.426 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 Λόγια ανθρώπου που απλά νιώθει.................

#85
hellequine

hellequine

  War Pig

 • Validating
 • 5.564 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαSmolikas
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13

Και λίγα είπα... Έπρεπε να δεις τη φάτσα μου στα πρώτα χιλιόμετρα :nope:


Προδότη...:harhar::harhar::harhar::harhar::harhar::harhar:

Θα το διαβάσει ο Αρχηγός και θα σε διαγράψει από τη φυλη... :)

#86
Τζιμ Άνταμς

Τζιμ Άνταμς

  Double Banana

 • Cyclist Friends
 • 7.414 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΚορφή-Κορφή
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 Εγώ τον διέγραψα από φίλο. Τέλος. Δεν φτάνει που ανέβηκε σε κούρσα, ήταν και μπρεβετάδικη. Ο καήλας!

#87
Pantelis Ts

Pantelis Ts

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 1.087 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13 Εδώ κάποιοι ανεβήκαμε σε κούρσα μετά από 20 χρόνια!! (από τα 16 στα 36 μου) και δεν έχω ξανακουμπήσει το ΜΤΒ μου..μιλάμε έχει σκόνη η σέλλα..:lol:

#88
trehanero

trehanero

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 4.149 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΚαλλιθέα
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13

Ωραίος Τάσο!

Πάντα είναι εντυπωσιακή η πρώτη επαφή με κούρσα από τρέκινκ, πόλη ή ΜΤΒ. Θυμάμαι και εγώ,την ORCA τόταν μου είχε δανείσει ου ο Gant-Lander δεν μπορούσα να κατέβω από το ποδήλατο και συνέχεια πήγαινα στα κόκκινα μέχρι να καώ! χαχαχαχα

Όπως λες δεν έχεις εμπειρία με κούρσα, αλλά σε όλες σου τις παρατηρήσεις έπεσες μεσα 100% ;)


ΧΑΧΑΧΑ ρε πως αλλάζουν οι καιροί........:cool:..

#89
jasonp66gr

jasonp66gr

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 2.562 Δημοσιεύσεις
Μεγαλη μπουκια .. μεγαλη κουβεντα μη πεις ;)

#90
Vrass

Vrass

  ο Μέγας Κλαδεφτήρ

 • Cyclist Friends
 • 4.345 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΟπου έχει μπύρα και φαΐ.
Απάντηση: Νέο Test Bike - Domane 4.3 '13

Εγώ τον διέγραψα από φίλο. Τέλος.
Δεν φτάνει που ανέβηκε σε κούρσα, ήταν και μπρεβετάδικη. Ο καήλας!


Ελα ντε... Να πεις ότι ανέβηκε σε καμιά όρκα και λύσσαξε, να πω πάει στα διάλα. Αλλά νευρικό και στριφτερό το ντουμάνι?!?!?!? Θα του δωσω καμιά μέρα το τσιγκλεσπίντ μου να νοιώσει σκυφτή θέση κοπάνημα και στρίψιμο.:harhar::devil: