Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς ήρθατε στο Cyclist Friends
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cyclist-Friends . Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δείτε όλα τα θέματα, να δημιουργήσετε δικά σας και να απαντήσετε στα υπάρχοντα. Θα μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά περισσότερα! Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - αλλιώς δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σήμερα!
Φωτογραφία

Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr

- - - - -

 • Παρακαλώ συνδεθείτε για να απαντήσετε
184 απαντήσεις στο θέμα

#121
Pantelis Ts

Pantelis Ts

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 1.087 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Έχει πλάκα το θέμα.Ακόμα και εδώ, την ύστατη στιγμή, τίποτα δεν αλλάζει τελικά.. Αυτός που θέλει να βάλει ταμπέλες θα το κάνει,αυτός που χαλιέται με τα καλά ποδήλατα επίσης, όσες την πέφτουν στον Αντώνογλου εξακολουθούν τα ίδια και αυτός που κάνει 100 ποστ σε κάθε θέμα για να μας πείσει πως έχει δίκιο δεν θα αλλάξει εδώ..οι υπόλοιποι πρέπει να μάθουμε να φιλτράρουμε..:lol: Ξέχασα..ο Τάκης φταίει για όλα :lovl:

#122
rama

rama

  Senior Cyclist

 • Cyclist Friends
 • 7.431 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Θεωρώ οτι το post του dimsabas είναι πολύ άδικο προς τον Τάκη, και ιστορικά ανακριβές έναντι της πορείας του forum. Κι εγώ δεν είμαι από τα αρχικά μέλη, αλλά γνωρίζω σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση από το 2004 που δημιουργήθηκε έως το 2006, όταν γράφτηκα και το παρακολουθώ ανελλιπώς έκτοτε. Επειδή έχω μιλήσει και για λίγο πιό εσωτερικά θέματα με τον Τάκη, αλλά και με τον Δημήτρη που ήταν ο αρχικός διαχειριστής, πρέπει να τονισθεί οτι η πλειοψηφία της πελατείας του cyclist.gr δεν έχει σχέση με το forum και δεν γνωρίζει καν την ύπαρξή του. Το κόστος του forum σε χρήμα, χρόνο, και πρησμένα συκώτια και @@ είναι πολύ μεγαλύτερο από την όποια πελατεία μπορεί να προσελκύσει, αλλά και την δυνητική πελατεία που ξενερώνει από τα γραφόμενα άλλων (!) στο forum και τελικά ψωνίζει από άλλα καταστήματα. Γιατί δυστυχώς υπάρχει ταύτιση των γραφομένων στο forum από οποιοδήποτε μέλος με το κατάστημα. Γράφω εγώ την παπαριά μου, και την πληρώνει το κατάστημα. Το forum ξεκίνησε από παρέες για να συζητάνε και να οργανώνουν βόλτες, σε πιό ρομαντικές εποχές, και αποτέλεσε και το ερέθισμα για τη δημιουργία της ομάδας του Αίολου. Ποτέ δεν σχεδιάστηκε και ούτε λειτούργησε για το κατάστημα, απόδειξη και η πλούσια θεματολογία για κάθε είδους προϊόν και καταστήματα τα οποία δεν έχουν σχέση με το cyclist.gr. Δεν είναι τυχαίο οτι στο forum ελάχιστα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του καταστήματος, κι αυτό περισσότερο για να χαβαλεδιάσουν παρά να προτείνουν την πραμάτεια τους. Επίτηδες δεν κάνουν προσέλκυση πελατείας μέσω του forum, για να μην κατηγορούνται γι αυτό. Θα μπορούσα να πώ κι άλλα που ξέρω από πρώτο χέρι, αλλά δεν χρειάζεται ή δεν ξέρω αν δικαιούμαι να τα πώ. Το σίγουρο είναι οτι νιώθω αδικία, ανακρίβεια και αχαριστία στην αναφορά του Dimsabas.

#123
AS32

AS32

  Cyclist Friend

 • Moderators
 • 7.224 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΝέα Σμύρνη...Ανάβυσσος...
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr

Θεωρώ οτι το post του dimsabas είναι πολύ άδικο προς τον Τάκη, και ιστορικά ανακριβές έναντι της πορείας του forum.
Κι εγώ δεν είμαι από τα αρχικά μέλη, αλλά γνωρίζω σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση από το 2004 που δημιουργήθηκε έως το 2006, όταν γράφτηκα και το παρακολουθώ ανελλιπώς έκτοτε.
Επειδή έχω μιλήσει και για λίγο πιό εσωτερικά θέματα με τον Τάκη, αλλά και με τον Δημήτρη που ήταν ο αρχικός διαχειριστής, πρέπει να τονισθεί οτι η πλειοψηφία της πελατείας του cyclist.gr δεν έχει σχέση με το forum και δεν γνωρίζει καν την ύπαρξή του. Το κόστος του forum σε χρήμα, χρόνο, και πρησμένα συκώτια και @@ είναι πολύ μεγαλύτερο από την όποια πελατεία μπορεί να προσελκύσει, αλλά και την δυνητική πελατεία που ξενερώνει από τα γραφόμενα άλλων (!) στο forum και τελικά ψωνίζει από άλλα καταστήματα. Γιατί δυστυχώς υπάρχει ταύτιση των γραφομένων στο forum από οποιοδήποτε μέλος με το κατάστημα. Γράφω εγώ την παπαριά μου, και την πληρώνει το κατάστημα.
Το forum ξεκίνησε από παρέες για να συζητάνε και να οργανώνουν βόλτες, σε πιό ρομαντικές εποχές, και αποτέλεσε και το ερέθισμα για τη δημιουργία της ομάδας του Αίολου.
Ποτέ δεν σχεδιάστηκε και ούτε λειτούργησε για το κατάστημα, απόδειξη και η πλούσια θεματολογία για κάθε είδους προϊόν και καταστήματα τα οποία δεν έχουν σχέση με το cyclist.gr. Δεν είναι τυχαίο οτι στο forum ελάχιστα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του καταστήματος, κι αυτό περισσότερο για να χαβαλεδιάσουν παρά να προτείνουν την πραμάτεια τους. Επίτηδες δεν κάνουν προσέλκυση πελατείας μέσω του forum, για να μην κατηγορούνται γι αυτό.
Θα μπορούσα να πώ κι άλλα που ξέρω από πρώτο χέρι, αλλά δεν χρειάζεται ή δεν ξέρω αν δικαιούμαι να τα πώ. Το σίγουρο είναι οτι νιώθω αδικία, ανακρίβεια και αχαριστία στην αναφορά του Dimsabas.


+1000

#124
Αρις

Αρις

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 3.225 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΠάρνηθα
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Έχω μπερδευτεί πολύ!! Αν μπούν αστυνομικοί να ελέγχουν την τήρηση των κανόνων θεωρείται λιγότερο αυστηρό /κακό κλπ από το να μείνει η λειτουργία ελεύθερη (θεωρητικά αυτοπεριοριζόμενη από στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας)? Και η πιο ανεκτική λειτουργία στα θέματα που άπτονται του σκοπού του φόρουμ χαρακτηρίζεται έλεγχος και περιορισμός λόγου? Για να διαβάζουμε το μακελειό και κάθε είδους παπαροσοβαρό θέμα? Αυτά που αφορούν την γενική ειδησειογραφία, οπότε υπάρχει και ένα θέμα υποκειμενισμού στην επιλογή της πηγής της πληροφόρησης, γιατί πρέπει να κοινοποιούνται και εδώ? Αμα θέλω να διαβάσω για τους κακούς που επιβουλεύονται την ωραία μας χώρα, ξέρω που θα κλικάρω. Γιατί να το έχω κι εδώ μέσα? Και γιατί να διαβάζω για νερά, για άστρα [πολύ κακώς δεν έχει ανέβει σχετικό θέμα!) κλπ Το μόνο που σκέπτομαι εκτός αυτών είναι κάποια θέματα που όντως βοηθηθήκαμε σε άσχετα με το ποδήλατο. Για να είμαστε ειλικρινείς είναι πιο εύκολο να ρωτάς εδώ, παρά να χάνεσαι στο διαδίκτυο. Τελικά όμως αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ? Προσωπικώς πολύ με στεναχωρεί που στο "νέες δημοσιεύσεις" (υποθέτω η πλειοψηφία έτσι μπαίνει) βγαίνουν αγγελίες, συνωμοσίες και νεφελίμ Θέλω να βλέπω ωραία ποδήλατα, να πορώνομαι με αυτούς που το προσπαθούν πολύ και να χαζεύω φωτό από μαγευτικά μέρη [και καμπύλες του Λομπίστα, όχι του ιδίου, αυτές που ανεβάζει]. ή διπλά ή κομμένα??? μαστορααααα!!!!!!! ΥΓ δεν μπορώ τελικά να προσπεράσω τον Ντίμ ! Νομίζω πώς δεν είναι σωστό το σχόλιό σου. Και είναι κρίμα γιατί δεν απευθύνεις μομφή στον Τάκη, αλλά σε όλους που αποκτούμε την ταμπέλα "χαζοί υποστηρικτές του μαγαζάτορα". Και ειλικρινά στο λέω, από τα ελάχιστο που γνωρίζω, αυτό που αναφέρεις δεν είναι αληθές.

#125
psampa

psampa

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 2.323 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Η αλήθεια είναι οτι ούτε εμένα μου αρέσουν τα forums πολυκαταστήματα (έχω από όλα τα θέματα). Θα ήθελα μα διαβάζω τα περί ποδηλάτου, με συνοδεία απο θέματα γενικότερου αθλητικού ενδιαφέροντος (που κολλάνε και με την ποδηλασία πχ διατροφή) και ολίγη από θέματα άσχετα. Το να μην βρίσκεις στο χασάπικο παπούτσια δεν αποτελεί σημάδι απαγόρευσης. Στο χασάπικο θα πας για κρέας, στο παπουτσαδικο για παπούτσια και στο φαρμακείο για φαρμακευτικά προϊόντα. Αν το χασάπικο θέλει να βάλει και ενα ράφι με τα κρασια, όχι να γίνει κάβα όμως. Ο καθένας φυσικά έχει την οπτική του, απλώς εμένα η λογική πολυκαταστημα δεν με ελκύει. Για θέματα ποικίλης ύλης υπάρχουν και άλλα forums. Εκείνο όμως που θα έκανε τι διαφορά θα ήταν όλοι μας να κάνουμε λίγο στο πλάι τον εγωισμό μας και μιας και υπάρχει η πολυτέλεια του γραπτού λόγου (δηλαδή το διαβάζω ξανά αυτο που έγραψα πριν το δημοσιεύσω) να είναι πιο συνετα τα κείμενα μας. Just my 2 cents.

#126
banik

banik

  BMC Team

 • Cyclist Friends
 • 6.638 Δημοσιεύσεις
 • Τοποθεσία3goods
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Εγω λεω καταργηση τωρα, μπαινω να διαβασω για ποδηλατο να ξελαμπικαρουμε κ λιγο κ εχουμε ΜΜΕ στο φορουμ, αυτο.

#127
nikoss

nikoss

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 267 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΧαλάνδρι
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Μαζί σου απόλυτα Τάκη και Tzeve!

#128
paris.gr

paris.gr

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 5.239 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαGreece
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Παιδιά που ακριβώς βλέπετε το λάθος στο post του Dimsaba; Στο ότι υπάρχει προφανώς όφελος του cyclist μέσω του cyclist-friends; Γιατί πιστεύει κάνεις το αντίθετο; Είτε είναι καθαρά σε θέμα αναγωρισιμοτητας του καταστήματος είτε είναι σε θέμα προώθησης των προϊόντων του. Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι αν υπάρχει όφελος αλλά αν είναι θεμιτο; Και κατά την άποψή μου είναι 100% θεμιτο και μάλιστα είναι και ένα καλό μέσο στην εποχή των social media, του Internet κτλ. Και προς τιμή του Τάκη ο καθένας μιλάει για οποιαδήποτε μάρκα και κατάστημα θέλει ακόμα και για προφανώς ανταγωνιστικα του cyclist. Από εκεί και πέρα στο αν θα πρέπει να επιβληθεί περιορισμός στα θέματα νομίζω πως η εναλλακτική έχει ήδη δοθεί. Αφαίρεση των αγγελιών και των μη ποδηλατικων θεμάτων από τις νέες δημοσιεύσεις και αποκλεισμός όσων χρηστών δεν σέβονται τους κανόνες. Πχ χθες ένας χρήστης που είχε φάει ban αν θυμάμαι καλά επειδή είχε παραβιάσει όλους τους κανόνες των αγγελιών και του είχε αφαιρεθεί και το δικαίωμα να βάζει αγγελίες έβαλε στο θέμα της παρουσίασης του ποδηλατου του link της αγγελίας του στο car.gr. Ε, προφανώς μας περνάει για χαζους για να το πω ευγενικά. Αυτό όμως τι σημαίνει; Ότι θα πρέπει να κόψουμε και τις αγγελίες και τις παρουσιάσεις ποδηλάτων επειδή κάποιος δεν σέβεται τους κανονισμούς; Τέλος πάντων Τάκη κάνε ότι νομίζεις και από εκεί και πέρα ας αποφασίσει ο καθένας όπως νομίζει. Τουλάχιστον χαίρομαι που με τα περισσότερα παιδιά που πάμε μαζί βόλτες έχουμε παρόμοιες απόψεις γιατί αν υποψιαστω ότι κάποια στιγμή ακόμα και στις βόλτες θα μιλάμε μόνο για το ποδήλατο "θα πηδηχτω από το παράθυρο".

#129
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.446 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr

Παιδιά που ακριβώς βλέπετε το λάθος στο post του Dimsaba;

Στο ότι υπάρχει προφανώς όφελος του cyclist μέσω του cyclist-friends; Γιατί πιστεύει κάνεις το αντίθετο; Είτε είναι καθαρά σε θέμα αναγωρισιμοτητας του καταστήματος είτε είναι σε θέμα προώθησης των προϊόντων του.

Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι αν υπάρχει όφελος αλλά αν είναι θεμιτο; Και κατά την άποψή μου είναι 100% θεμιτο και μάλιστα είναι και ένα καλό μέσο στην εποχή των social media, του Internet κτλ. Και προς τιμή του Τάκη ο καθένας μιλάει για οποιαδήποτε μάρκα και κατάστημα θέλει ακόμα και για προφανώς ανταγωνιστικα του cyclist.


Μια μικρή παρένθεση αναφορικά το το μικρό θέμα που προέκυψε και ας μείνει εδώ. Σαφώς και είναι έτσι όπως τα λες.

Όποιος θα ισχυριστεί το αντίθετο δε νομίζω να έχει σώας τα φρένας (αν και το ισοζύγιο όπως είπε και ο rama πολλές φορές δεν είναι αυτό που νομίζει κανείς μιας και έχει προκληθεί και "βλάβη" και όχι μόνο όφελος, λόγω της "έκθεσης" τόσο της δικής μου όσο και του Cyclist αλλά τελος πάντων, ας πούμε ότι είναι έτσι).

Άλλο αυτό όμως που έγραψες εσύ και άλλο το ποστ του dimsabas. Η διαφορετική διατύπωση πολλές φορές κάνει μεγάλη διαφορά. Αλλά ας μη το συνεχίσω, πάμε παρακάτω στο θέμα μας.

Φίλε dimsabas, όποτε θες κερνάω καφέ για να σου πω, τόσο την ιστορία του Cyclist-Friends, όσο και πολλά περιστατικά που θα δεις ότι δεν είναι έτσι. Είμαι σίγουρος ότι θα κατανοήσεις πλήρως τη διάσταση.

#130
pahisjon

pahisjon

  Cyclist Fred

 • Cyclist Friends
 • 1.564 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΜαρκόπουλο
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Άσε τους καφέδες εσύ ο απω πάνω και κάνε κανα ΠροαCτιακό για όλους καλύτερα (για να μπορούμε και να μιλάμε μαζι με το πετάλι οι απροπόνητοι)! Χμ.... Τώρα που το ξανασκέφτομαι...Στην Ανάβυσσο έχει κάτι καφετέριες... μούρλια:lovl:

#131
TonyXC

TonyXC

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 3.777 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr

Εγω λεω καταργηση τωρα, μπαινω να διαβασω για ποδηλατο να ξελαμπικαρουμε κ λιγο κ εχουμε ΜΜΕ στο φορουμ, αυτο.


Αυτό.

#132
TonyXC

TonyXC

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 3.777 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Θα ήταν ωραία μια στήλη που απλά θα είχαμε φωτογραφίες από περιφερειακά, πλαίσια, αξεσουάρ ζυγισμένα. Να αναφέρουμε είδος, έκδοση, χρονολογία και φωτογραφία ζυγισμένο. Αυτή είναι μια στήλη που δεν υπάρχει οργανωμένη. Κάθε περιφερειακό σε νέα στήλη ώστε με αναζήτηση να είναι πολύ απλή η εύρεση του αν υπάρχει. Πχ τροχοί Fulcrum Racing 3 wheelset 2014 shimano hub weight σαν τίτλος και στο κείμενο του θέματος η φωτογραφία στη ζυγαριά και ότι κείμενο κρίνει κάποιος σκόπιμο, πχ. βάρος μπροστά τροχού με φακαρόλα και εργοστασιακό quick release χχχ βάρος βάρος εργοστασιακού quick release xxx βάρος

#133
mercian

mercian

  Ηλίας

 • Cyclist Friends
 • 807 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΚοζάνη
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Κάποια θέματα είναι όντως άσχετα με το αντικείμενο. Προσωπικά δεν με ενοχλούν και τόσο, αλλά και να φύγουν δεν με πειράζει. Κάποια συναφή αθλητικά όμως καλό θα ήταν παραμείνουν. Μπορεί παράλληλα με το ποδήλατο κάποιος να κάνει τρέξιμο, βάρη κτλ, αλλά να μην είναι γραμμένος σε σχετικό φόρουμ. Οι αγγελίες έχουν πάρει μια καλή μορφή.

#134
antk

antk

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 2.290 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΚατερίνη
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr

...
Θέλω να βλέπω ωραία ποδήλατα, να πορώνομαι με αυτούς που το προσπαθούν πολύ και να χαζεύω φωτό από μαγευτικά μέρη [και καμπύλες του Λομπίστα, όχι του ιδίου, αυτές που ανεβάζει].


...

χαχαχαχ... Ευτυχως, στις φωτο του λομπιστα υπαρχει ΠΑΝΤΑ ενα ποδηλατο !! Αυτες δεν κινδυνευουν φανταζομαι !!

#135
Punder

Punder

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 54 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου την παρέα, παρόλο που είμαι φρέσκο μέλος, πιστεύω ότι έχω σχηματίσει μια άποψη και θα ήθελα να την εκφράσω. Λοιπόν, το κόψιμο μη ποδηλατικών-θεμάτων με βρίσκει αντίθετο καθώς πιστεύω ότι σε όλα τα καλοστημένα φόρουμ χρειάζεται μια στήλη offtopic ώστε οι αναγνώστες να μπαίνουν για πιο ανάλαφρη κουβέντα είτε για την ανάπτυξη αξιόλογων θεμάτων που δεν ταιριάζουν σε κάποιο sub foroum του cyclist. Επίσης, διάβασα προσεκτικά όλο το νήμα και παρατήρησα ότι πολλά παιδιά αναφέρονται αρνητικά για τις αγγελίες, την κατάχρηση αυτών - παραβίαση κανόνων και τον περιορισμό τους από τις νέες δημοσιεύσεις. Η άποψη μου περί αυτού χωρίζεται σε 2 βασικά κομμάτια. 1ον το φόρουμ χρήζει αλλαγής layout.- το βρίσκω παλιομοδίτικο και αυτό πιστεύω ότι είναι το βασικό πρόβλημα με την αρνητική στάση πολλών για τον τρόπο προβολής των αγγελιών. 2ον (βασικότερο από το 1ο κατά την ταπεινή μου άποψη) το φόρουμ χρήζει moderating. Το βρίσκω λάθος, ένα φόρουμ τέτοιου βεληνεκούς να μην έχει mods. Όπως κατάλαβα παλιότερα είχε και δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα - δεν ήμουν εδώ, δεν ξέρω τι και πως, αλλά πιστεύω ότι είναι μια απαραίτητη λειτουργία. Τέλος κλείνω με την θεωρεία που έχω ανάπτυξη από άλλα φόρουμ, τόσο εγχώρια όσο και ξένα. Αν ο χρήστης θέλει να χαλάσει το θέμα θα το κάνει είτε όταν ο τίτλος είναι "3 πουλάκια κάθονταν" είτε όταν "Ποιο ντεραγιέ να επιλέγω για το τάδε setup". Ελπίζω να μην κούρασα και να σας έδωσα τροφή για σκέψη. Καλή συνέχεια!

#136
geomax

geomax

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 989 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗ
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Mπα!Ο Λομπιστα εχει παει την Λιμπιτο στα υψη:clap:Φωτογραφικο βιαγκρα αμα λεχει να'ουμε:naughty: Τελος παντων το θεμα είναι να χωραμε ολοι,και να'χουμε το "ανοιγμα"να δουμε την σκεψη του αλλου,πιθανον και να διδαχθουμε καποτε..αν δεν μας αρεση η δεν μας εκφραζει, προς τι το "Μισος και ο αλληλοσπαργμος???"Εγωπαθουμε και ματαιοπονούμε δερνοντας τον Αερα!!!πολες φορες..το ποιος θα κουραστεί το γνωρίζουμε ολοι...ο Αερας σιγουρα Όχι!

#137
Tzeve

Tzeve

  Let's Go Yankees

 • Cyclist Friends
 • 5.385 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Ακόμα?

#138
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.446 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Θα τα πούμε το απογευματακι.

#139
Cyclo Lobbyist

Cyclo Lobbyist

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 4.148 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΕύβοια
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Γενικώς, τα τελευταία χρόνια δεν γράφω πολύ στο φόρουμ, παρά το ότι είχα και έχω πολλές εμπειρίες να μοιραστώ. Προτιμώ να κάνω πετάλι και να διαβάζω τα θέματα που ανοίγονται. Το φόρουμ είναι μια χαρά και από θεματολογία και από περιεχόμενο. Μου θυμίζει περιοδικό ποικίλης ύλης, με "σαλόνι" το ποδήλατο. :) Οι ποδηλατικές φωτό μου αρέσουν περισσότερο από θα θέματα με τους ντεραγιέδες και τα ακτινοκέφαλα. :lol:

#140
Cyclo Lobbyist

Cyclo Lobbyist

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 4.148 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαΕύβοια
Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Διπλό τοστ

#141
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.446 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Λοιπόν μετά την εποικοδομητική κουβέντα που είχαμε κατέληξα στην εφαρμογή της αρχικής μου ιδέας με μερικές όμως "παραχωρήσεις". Θα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν θέματα που θα καταχωρούνται στην ενότητα "Θέματα εκτός ποδηλάτου" όμως με περιεχόμενο ευρύτερου ενδιαφέροντος και λόγο ύπαρξης. Σε διαφορετική περίπτωση, και αν υπάρχει λόγος να διατηρηθούν απλά θα μεταφέρονται ως post στο thread του Cyclist Friends Tweets. Θα είναι στη διακριτική μου ευχέρεια το ποια θα παραμένουν και ποια όχι με τάση να διατηρούνται τα θέματα που αφορούν το ποδήλατο και έχουν κάποια σχέση ή θέματα που θα παρείχαν βοήθεια σε κάποιο μέλος και θα μετέδιδαν χρήσιμες πληροφορίες. Θέματα που άπτονται της πολιτικής, θρησκευτικής και πιθανής άχρηστης ή άσχετης θεματολογίας δεν θα διατηρούνται. Θα το δούμε πως θα πάει και κρίνουμε και τη συνέχεια. Για την ώρα να σας παρακαλέσω να είστε όσο το δυνατόν εντός θέματος σε κάθε μας θέμα, να λέτε την άποψή σας και να μην μπαίνεται σε προσωπικές επιθέσεις. Παράλληλα, κάντε μια "ποδηλατική επίθεση" στο forum μας ανοίγοντας θέματα που αφορούν το ποδήλατο και σας απασχολούν. Καλή μας συνέχεια. ΥΓ: Ρίχνοντας ΑΥΤΗ τη στιγμή μια ματιά στα "σημερινά μηνύματα" βλέπει κανείς καμιά 10αριά αγγελίες, 15 περίπου ποδηλατικά θέματα και 1-2 άσχετα. Όλα καλά λοιπόν.

#142
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.446 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Επίσης αναφορικά με το moderation θα ήθελα την βοήθειά σας απλά πατώντας το κουμπί report σε κάθε ποστ ή θέμα που πιστεύετε ότι ξεφεύγει με τον λόγο που συμβαίνει αυτό. Όλα τα report σας θα λαμβάνω υπόψη μου και τα εξετάζω, καθώς και επεμβαίνω όπου κρίνω ότι χρειάζεται. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη μορφή αυτοδιαχείρισης που υπάρχει.

#143
paris.gr

paris.gr

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 5.239 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαGreece
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Τάκη καλύτερα να τα έκοβες τελείως πάρα να είναι στην διακριτική σου ευχερια να αποφασίσεις. Γιατί το κόψιμο θα ήταν μια ξεκάθαρη και συγκεκριμένη απόφαση ένω η επιλεκτική διατήρηση ή μη με βάση τα δικά σου κριτήρια είναι λίγο "καπως" και μάλλον θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει. Πχ προσωπικά θα προτιμούσα να ξέρω πως το φόρουμ θα είναι καθαρά ποδηλατικο πάρα να ξέρω ότι κρίνομαι από εσένα ή οποιοδήποτε άλλο. Και ειλικρινα ακόμα δεν κατάλαβα τον πραγματικό λόγω όλης αυτής της αναστάτωσης.

#144
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.446 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Πάρη, σε κάθε περίπτωση τα γραφόμενά σου κρίνονται από τον διαχειριστή ενός forum. Έτσι θα γίνεται και τώρα.Το ότι δεν έχει χρειαστεί να επέμβει η διαχείριση σε κάποιο πόστ σου είναι μόνο θετικό για το άτομό σου. Επειδή όμως, όπως διάβασα και ήταν θέση πολλών πως κάποια θέματα θα πρέπει να μείνουν και να υπάρχουν παρότι μη ποδηλατικά, αποφάσισα να το ασπαστώ και να τα διατηρήσω, χωρίς να είμαι απόλυτος. Οτιδήποτε γράφεται εδώ είναι στη διακριτική μου ευχέρια να το σβήσω, διορθώσω κλπ. Έτσι είναι οι κανόνες λειτουργίας. Δε με ενοχλεί η κριτική. Μια χαρά τα πάμε. Και δε νομίζω ότι υπήρξε κάποια αναστάτωση. Την άποψή σας ζήτησα σε ένα θέμα, κάτι το οποίο θεωρώ λογικό. Δεν τσακώθηκε ούτε αναστατώθηκε κανείς. Αν αυτό συνέβη τότε να ζητήσω συγνώμη.

#145
paris.gr

paris.gr

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 5.239 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαGreece
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Αλίμονο. Μιλάω για την δική σου αναστάτωση και όχι την δική μας καθώς τώρα θα έχεις πολύ περισσότερο moderation από πριν. Όπως κι αν έχει περισσότερο μιλούσα σε θέμα αρχής και λιγότερο σε προσωπικό θέμα καθώς έτσι κι αλλιώς κι εγώ έχω γράψει αρκετές φορές την άποψη μου τόσο για εσένα όσο και για το Cyclist και ειλικρινα είναι θετική. Και το λέω χωρίς πλέον να έχω κάποιο από τα ποδήλατα σας.

#146
macus

macus

  Cyclist Friend

 • Cyclist Friends
 • 478 Δημοσιεύσεις
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr μμμμμμμμμμμμ, ήδη σε κατηγορούν ότι μεροληπτείς... στο τέλος θα φτάσεις να χάσεις τον ύπνο σου, βλέποντας ότι νοιάζεσαι για το φορουμ και τα μέλη... για μένα πάντως, μείνε μακριά από προσωπικές "επιθέσεις" που θα σου κάνουν και μη δίνεις εξηγήσεις γιατί έκοψες αυτό κι όχι το άλλο. υπάρχει κι η "ύπουλη" επιλογή με το να τροποποιήσεις του όρους εγγραφής... γράψε ότι είναι στη διακριτική σου ευχέρεια... δεν τους διαβάζεις κανείς έτσι κι αλλιώς :-)

#147
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.446 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr

xexe..ok! Αν ήταν να χάνω τον ύπνο μου από όσα έχω ακούσει αυτά τα χρόνια τώρα θα ήμουν βρυκόλακας.

Μιας και το ανέφερες οι κανόνες είναι ξεκάθαροι για όλα αυτά.

http://www.cyclist-f...

Καλώς Ήρθατε στο Cyclist Friends!

Σκοπός της κοινότητας
Το Cyclist Friends είναι μια διαδικτυακή κοινότητα με αντικείμενο την ποδηλασία. Σκοπός της κοινότητας αυτής είναι, μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, προτάσεων κι εμπειριών γύρω από το ποδήλατο, να συντελέσει στην ευρύτερη διάδοση και ανάπτυξη του ποδηλάτου στη χώρα μας και να φέρει όλο και περισσότερο κόσμο κοντά σε αυτό το υπέροχο άθλημα.

Συντονισμός
Ο συντονισμός της κοινότητας γίνεται από την ομάδα του Cyclist.gr με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων και τη διατήρηση του καλού κι ευχάριστου κλίματος μέσα στην κοινότητα. Σκοπός όλων είναι η δημιουργία ενός κλίματος που θα κάνει όλους τους επισκέπτες του Cyclist Friends να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να περάσουμε ευχάριστα, συζητώντας γύρω από το κοινό μας ενδιαφέρον και αγάπη για την ποδηλασία.

Πριν προχωρήσετε με την εγγραφή σας στην κοινότητα αυτή διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης και σιγουρευτείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς.

Οι παρακάτω κανόνες ισχύουν για τις όλες τις δημοσιεύσεις, πληροφορίες σχετικά με το προφίλ των μελών, avatars, φωτογραφίες, υπογραφές και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο δημοσιεύεται σε αυτήν την κοινότητα.

Όροι Χρήσης
Οι Συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο των Δημοσίων Συζητήσεων καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των Συντονιστών του Cyclist Friends (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά ή τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν αυτά σε άλλα μέλη της κοινότητας.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε).

Δεν επιτρέπεται στο προφίλ σας να βρίσκεται προσβλητικό υλικό. Νοείται ως τέτοιου είδους υλικό ακόμα και η προσβλητική τροποποίηση κάποιου ονόματος άλλου μέλους ή αλλου φόρουμ, υπογραφής, προσωπικών τίτλων κλπ... Οποιοδήποτε μέλος βρεθεί να φέρει τέτοιους τίτλους στο προφίλ του ή και εικόνες προσβλητικού περιεχομένου ως avatar θα διωχθεί από την Κοινότητα και το site.

Οι Δημοσιεύσεις σας

Προσπαθήστε τα μηνύματά σας να πληρούν τους παρακάτω όρους:
Ο τίτλος του μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός και σχετικός με το θέμα. Ο τίτλος «Θέλω βοήθεια...» δεν είναι κατατοπιστικός και δύσκολα θα λάβει ανταπόκριση από τα μέλη της κοινότητας. Ο τίτλος όμως «Πως ακτινολογούνται οι ρόδες;» δίνει περισσότερες πληροφορίες σε αυτά τα μέλη που μπορούν να απαντήσουν το ερώτημα. Ο τίτλος του μηνύματος θα πρέπει να είναι στα ελληνικά και πεζοκεφαλαία.

Το περιεχόμενο του μηνύματος θα πρέπει να είναι περιεκτικό, σαφές και επί της ουσίας. Βοηθήστε τους αναγνώστες της κοινότητας να βρούν με ευκολία αυτό που ψάχνουν χωρίς να είναι αναγκασμένοι να διαβάσουν δέκα μηνύματα χωρίς ουσία ή εκτός θέματος.

Δημοσιεύστε στη σωστή κατηγορία ή Δημόσια Συζήτηση και προσπαθήστε να μείνετε στο θέμα της συζήτησης.

Δημοσιεύστε τα μηνύματά σας στα Ελληνικά.

Μη χρησιμοποιείτε «όλα κεφαλαία». Χρησιμοποιήστε κεφαλαία όταν θέλετε να τονίσετε κάτι. Τα κεφαλαία γράμματα είναι δυσανάγνωστα, ιδίως σε μεγάλα κείμενα. Επίσης, στη γλώσσα του Διαδικτύου τα κεφαλαία γράμματα σημαίνει «ΦΩΝΑΖΩ», και είναι αιτία πολλών παρεξηγήσεων.

Μην κάνετε την ίδια δημοσίευση σε δύο ή περισσότερες διαφορετικές Δημόσιες Συζητήσεις διότι οι επιπλέον δημοσιεύσεις θα διαγραφούν.

Όταν στις δημοσιεύσεις σας χρησιμοποιείτε περιεχόμενα από άλλες πηγές (εφημερίδες, άλλες ιστοσελίδες, περιοδικά) από τις οποίες δεν έχετε το δικαίωμα αναπαραγωγής, παρακαλείσθε να γράφετε αποσπάσματα από τις ξένες αυτές δημοσιεύσεις και στη συνέχεια να γράφετε το όνομα της πηγής από την οποία «αντλείτε» τη δημοσίευσής σας, και σχετικό link προς αυτή, αν είναι ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Δημοσίευση ολόκρηρου του άρθρου της ξένης πηγής χωρίς άδεια αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και μπορεί να διωχθεί ποινικά.
Σεβασμός είναι το όνομα του παιχνιδιού. Σεβαστείτε τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας και τις απόψεις τους. Μπορείτε να κάνετε διάλογο χωρίς να προσβάλλετε τα πιστεύω, τη θρησκεία, τις πολιτικές πεποιθήσεις, την καταγωγή, ή το στυλ των συνομιλητών σας. Ακόμα κι αν ένα μέλος υποπέσει σε κάποιο σφάλμα ή παραβιάσει κάποιο κανόνα, δεν έχετε δικαίωμα να το βρίσετε ή να του "επιτεθείτε" σε καμία περίπτωση. Ενημερώστε τους Συντονιστές.

Μην χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες αυτής της κοινότητας για κακοήθεις ή παράνομους σκοπούς. Προσπάθεια αποστολής μαζικών email προς τα μέλη της κοινότητας, προσπάθεια πρόσβασης στα συστήματα διαχείρισης αυτής της κοινότητας χωρίς άδεια, ή επίθεση στους διακομιστές στους οποίους φιλοξενείται αυτή η κοινότητα είναι παράνομες. Οι παρανομούντες θα απομακρυνθούν από την κοινότητα και θα διωχτούν ποινικά.

Κάθε μέλος δικαιούται έναν και μόνο λογαριασμό. Έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις που ένα μέλος δημιουργεί διαφορετικούς λογαριασμούς και nicknames με σκοπό να επιτεθεί, διαφημίσει, ή δημιουργήσει γενικά αναστάτωση στην κοινότητα χωρίς να γίνει αντιληπτό. Εκτός από την καταγραφή της IP του κάθε μηνύματος, το Cyclist.gr διαθέτει την ανάλογη τεχνολογία η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να διασταυρώσουμε αν διαφορετικές δημοσίευσεις από διαφορετικά nicknames προέρχονται από το ίδιο μέλος. Όταν τέτοιες περιπτώσεις γίνονται αντιληπτές θα διαγράφονται και οι δύο ή περισσότεροι λογαριασμοί που έχουν δημιουργηθεί.

Οι Συντονιστές του Cyclist Friends έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, τροποποιήσουν, ή μετακινήσουν δημοσιεύσεις/δημόσιες συζητήσεις χωρίς καμία προειδοποίηση.

Απαγορεύονται οι διαφημίσεις και οποιαδήποτε προσπάθεια εμπορικής ή κερδοσκοπικής εκμετάλλευσης της κοινότητας. Διαφημιστικά μηνύματα θεωρούνται αυτά που έχουν μοναδικό σκοπό να διαφημίσουν συγκεκριμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή άλλες ιστοδελίδες. Η επανάληψη τέτοιων διαφημιστικών μηνυμάτων αποτελεί παραβίαση του κανόνα και δεν θα επιτραπεί.

Μικρές Αγγελίες είναι η ενότητα στην οποία τα μέλη της κοινότητας μπορούν να αναρτήσουν τις αγγελίες τους για ποδήλατα ή άλλο ποδηλατικό εξοπλισμό. Οι Μικρές Αγγελίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν χώρος για εμπορικές επιχειρήσεις που θέλουν να προωθήσουν/πουλήσουν τα εμπορεύματά τους. Αν παρατηρηθεί το φαινόμενο αυτό, οι αγγελίες θα διαγράφονται, εφόσον ειδοποιηθεί πρώτα το μέλος από το οποίο αναρτήθηκαν. Οι Μικρές Αγγελίες διαγράφονται από το σύστημά μας αυτόματα, κάθε 30 ημέρες.

Το Cyclist Friends ανήκει στους Διαχειριστές του. Αυτοί έχουν τον τελευταίο λόγο σε όλα τα θέματα όπως επίσης έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν είσοδο ή να διαγράψουν όποιο μέλος θεωρούν ότι παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία αυτής της κοινότητας. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τους Συντονιστές του Cyclist Friends επικοινωνήστε και παραπονεθείτε κατʼευθείαν σε αυτούς κι όχι δημοσίως.

Η δημιουργία Δημοσίων Συζητήσεων με θέμα την αμφισβήτηση των αποφάσεων των Συντονιστών δεν επιτρέπεται και οι συγκεκριμένες συζητήσεις θα διαγράφονται. Δεν είμαστε τέλειοι και αν νομίζετε ότι έχουμε κάνει κάποιο λάθος παρακαλούμε επικοινωνήστε προσωπικά με κάποιο από τους Συντονιστές του Cyclist Friends και να είστε σίγουροι ότι θα εξετάσουμε την περίπτωσή σας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι για διάφορους λόγους κάποια μέλη αποχωρούν από το Cyclist Friends. Οι δημοσιεύσεις όλων των μελών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αποχωρούν, ανήκουν στο Cyclist Friends. Γι' αυτό το λόγο είναι στη δικαιοδοσία του Cyclist, αν θα διαγραφεί κάποιος λογαριασμός ή δημοσιεύσεις. Φυσικά, αν κάποιος δεν θέλει να είναι πλέον αναγνωρίσιμος στην κοινότητα μπορούμε, κατόπιν συννενόησης, να αλλάξουμε το nickname του και να διαγράψουμε οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες του δήμοσιου προφίλ του επιθυμεί.

Δεν επιτρέπεται η ανακοίνωση αποχώρησης. Δυσαρεστηθήκατε με τη λειτουργεία του site, δεν συμφωνείτε με τους κανόνες του ή δεν σας άρεσε η συμπεριφορά κάποιων μελών; Μπορείτε να αποχωρήσετε αθόρυβα. Η ανακοίνωση της αποχώρησής σας δεν είναι ανεκτή.

Εάν κάποιο μέλος επανηλλημένα παραβιάζει τους παραπάνω όρους και δε σέβεται τις υποδείξεις των Συντονιστών της κοινότητας κινδυνεύει να αποκλειστεί οριστικά από την κοινότητα. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους ανωτέρω όρους χρήσης το μέλος θα αποβάλλεται προσωρινά (1 εβδομάδα). Αν και πάλι παραβεί τους όρους χρήσης, τότε θα αποβάλλεται οριστικά.

Το Cyclist.gr διατηρεί το δικαίωμα, χωρίς προειδοποίηση, να αλλάξει ή αναπροσαρμόσει τους όρους χρήσης όταν κρίνεται ότι αυτό είναι αναγκαίο.

Οι γνώμες και οι απόψεις των μελών του Cyclist-Friends.gr δεν υιοθετούνται και δεν αποτελούν επίσημες θέσεις του Cyclist.gr και της Active Zone Network A.E..

Θυμηθείτε: Η πρόσβαση στο Cyclist Friends είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Το Cyclist Friends δημιουργήθηκε με μεγάλη προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους και σας προσφέρεται με μοναδική υποχρέωση να σεβαστείτε το περιβάλλον το οποίο δημιούργησαν. Το Cyclist Friends δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Κάθε παραβίαση των κανόνων σημαίνει κατάχρηση του προνομίου και αποδεικνύει αδιαφορία προς στους υπόλοιπους χρήστες. Αν θέλουμε να μας βοηθούν οι άλλοι θα πρέπει να τους σεβόμαστε πάνω από όλα.

Οποιαδήποτε ενέργεια είναι ενάντια στους νόμους του Ελληνικού κράτους, είναι επίσης παράνομη και στην κοινότητα αυτή.

Oποιαδήποτε ενέργεια με σκοπό την παραπλάνηση των λογισμικών συστημάτων του Cyclist θα θεωρηθεί κακόβουλη ενέργεια προς την κοινότητα και ο υπαίτιος θα αποβάλλεται.

Αν πιστεύετε ότι η ελευθερία του λόγου σας περιορίζεται ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο διαφωνείτε με τους παραπάνω όρους, σας παρακαλούμε να μην εγγραφείτε σε αυτή την κοινότητα. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους παραπάνω όρους χρήσης επικοινωνήστε στο admin@cyclist.gr.

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή στην κοινότητα των Friends.

Καλή σας διασκέδαση!#148
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.446 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr

xexe..ok! Αν ήταν να χάνω τον ύπνο μου από όσα έχω ακούσει αυτά τα χρόνια τώρα θα ήμουν βρυκόλακας.

Μιας και το ανέφερες οι κανόνες είναι ξεκάθαροι για όλα αυτά.

http://www.cyclist-f...

Καλώς Ήρθατε στο Cyclist Friends!

Σκοπός της κοινότητας
Το Cyclist Friends είναι μια διαδικτυακή κοινότητα με αντικείμενο την ποδηλασία. Σκοπός της κοινότητας αυτής είναι, μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, προτάσεων κι εμπειριών γύρω από το ποδήλατο, να συντελέσει στην ευρύτερη διάδοση και ανάπτυξη του ποδηλάτου στη χώρα μας και να φέρει όλο και περισσότερο κόσμο κοντά σε αυτό το υπέροχο άθλημα.

Συντονισμός
Ο συντονισμός της κοινότητας γίνεται από την ομάδα του Cyclist.gr με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων και τη διατήρηση του καλού κι ευχάριστου κλίματος μέσα στην κοινότητα. Σκοπός όλων είναι η δημιουργία ενός κλίματος που θα κάνει όλους τους επισκέπτες του Cyclist Friends να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να περάσουμε ευχάριστα, συζητώντας γύρω από το κοινό μας ενδιαφέρον και αγάπη για την ποδηλασία.

Πριν προχωρήσετε με την εγγραφή σας στην κοινότητα αυτή διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης και σιγουρευτείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς.

Οι παρακάτω κανόνες ισχύουν για τις όλες τις δημοσιεύσεις, πληροφορίες σχετικά με το προφίλ των μελών, avatars, φωτογραφίες, υπογραφές και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο δημοσιεύεται σε αυτήν την κοινότητα.

Όροι Χρήσης
Οι Συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο των Δημοσίων Συζητήσεων καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των Συντονιστών του Cyclist Friends (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά ή τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν αυτά σε άλλα μέλη της κοινότητας.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε).

Δεν επιτρέπεται στο προφίλ σας να βρίσκεται προσβλητικό υλικό. Νοείται ως τέτοιου είδους υλικό ακόμα και η προσβλητική τροποποίηση κάποιου ονόματος άλλου μέλους ή αλλου φόρουμ, υπογραφής, προσωπικών τίτλων κλπ... Οποιοδήποτε μέλος βρεθεί να φέρει τέτοιους τίτλους στο προφίλ του ή και εικόνες προσβλητικού περιεχομένου ως avatar θα διωχθεί από την Κοινότητα και το site.

Οι Δημοσιεύσεις σας

Προσπαθήστε τα μηνύματά σας να πληρούν τους παρακάτω όρους:
Ο τίτλος του μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός και σχετικός με το θέμα. Ο τίτλος «Θέλω βοήθεια...» δεν είναι κατατοπιστικός και δύσκολα θα λάβει ανταπόκριση από τα μέλη της κοινότητας. Ο τίτλος όμως «Πως ακτινολογούνται οι ρόδες;» δίνει περισσότερες πληροφορίες σε αυτά τα μέλη που μπορούν να απαντήσουν το ερώτημα. Ο τίτλος του μηνύματος θα πρέπει να είναι στα ελληνικά και πεζοκεφαλαία.

Το περιεχόμενο του μηνύματος θα πρέπει να είναι περιεκτικό, σαφές και επί της ουσίας. Βοηθήστε τους αναγνώστες της κοινότητας να βρούν με ευκολία αυτό που ψάχνουν χωρίς να είναι αναγκασμένοι να διαβάσουν δέκα μηνύματα χωρίς ουσία ή εκτός θέματος.

Δημοσιεύστε στη σωστή κατηγορία ή Δημόσια Συζήτηση και προσπαθήστε να μείνετε στο θέμα της συζήτησης.

Δημοσιεύστε τα μηνύματά σας στα Ελληνικά.

Μη χρησιμοποιείτε «όλα κεφαλαία». Χρησιμοποιήστε κεφαλαία όταν θέλετε να τονίσετε κάτι. Τα κεφαλαία γράμματα είναι δυσανάγνωστα, ιδίως σε μεγάλα κείμενα. Επίσης, στη γλώσσα του Διαδικτύου τα κεφαλαία γράμματα σημαίνει «ΦΩΝΑΖΩ», και είναι αιτία πολλών παρεξηγήσεων.

Μην κάνετε την ίδια δημοσίευση σε δύο ή περισσότερες διαφορετικές Δημόσιες Συζητήσεις διότι οι επιπλέον δημοσιεύσεις θα διαγραφούν.

Όταν στις δημοσιεύσεις σας χρησιμοποιείτε περιεχόμενα από άλλες πηγές (εφημερίδες, άλλες ιστοσελίδες, περιοδικά) από τις οποίες δεν έχετε το δικαίωμα αναπαραγωγής, παρακαλείσθε να γράφετε αποσπάσματα από τις ξένες αυτές δημοσιεύσεις και στη συνέχεια να γράφετε το όνομα της πηγής από την οποία «αντλείτε» τη δημοσίευσής σας, και σχετικό link προς αυτή, αν είναι ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Δημοσίευση ολόκρηρου του άρθρου της ξένης πηγής χωρίς άδεια αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και μπορεί να διωχθεί ποινικά.
Σεβασμός είναι το όνομα του παιχνιδιού. Σεβαστείτε τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας και τις απόψεις τους. Μπορείτε να κάνετε διάλογο χωρίς να προσβάλλετε τα πιστεύω, τη θρησκεία, τις πολιτικές πεποιθήσεις, την καταγωγή, ή το στυλ των συνομιλητών σας. Ακόμα κι αν ένα μέλος υποπέσει σε κάποιο σφάλμα ή παραβιάσει κάποιο κανόνα, δεν έχετε δικαίωμα να το βρίσετε ή να του "επιτεθείτε" σε καμία περίπτωση. Ενημερώστε τους Συντονιστές.

Μην χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες αυτής της κοινότητας για κακοήθεις ή παράνομους σκοπούς. Προσπάθεια αποστολής μαζικών email προς τα μέλη της κοινότητας, προσπάθεια πρόσβασης στα συστήματα διαχείρισης αυτής της κοινότητας χωρίς άδεια, ή επίθεση στους διακομιστές στους οποίους φιλοξενείται αυτή η κοινότητα είναι παράνομες. Οι παρανομούντες θα απομακρυνθούν από την κοινότητα και θα διωχτούν ποινικά.

Κάθε μέλος δικαιούται έναν και μόνο λογαριασμό. Έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις που ένα μέλος δημιουργεί διαφορετικούς λογαριασμούς και nicknames με σκοπό να επιτεθεί, διαφημίσει, ή δημιουργήσει γενικά αναστάτωση στην κοινότητα χωρίς να γίνει αντιληπτό. Εκτός από την καταγραφή της IP του κάθε μηνύματος, το Cyclist.gr διαθέτει την ανάλογη τεχνολογία η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να διασταυρώσουμε αν διαφορετικές δημοσίευσεις από διαφορετικά nicknames προέρχονται από το ίδιο μέλος. Όταν τέτοιες περιπτώσεις γίνονται αντιληπτές θα διαγράφονται και οι δύο ή περισσότεροι λογαριασμοί που έχουν δημιουργηθεί.

Οι Συντονιστές του Cyclist Friends έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, τροποποιήσουν, ή μετακινήσουν δημοσιεύσεις/δημόσιες συζητήσεις χωρίς καμία προειδοποίηση.

Απαγορεύονται οι διαφημίσεις και οποιαδήποτε προσπάθεια εμπορικής ή κερδοσκοπικής εκμετάλλευσης της κοινότητας. Διαφημιστικά μηνύματα θεωρούνται αυτά που έχουν μοναδικό σκοπό να διαφημίσουν συγκεκριμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή άλλες ιστοδελίδες. Η επανάληψη τέτοιων διαφημιστικών μηνυμάτων αποτελεί παραβίαση του κανόνα και δεν θα επιτραπεί.

Μικρές Αγγελίες είναι η ενότητα στην οποία τα μέλη της κοινότητας μπορούν να αναρτήσουν τις αγγελίες τους για ποδήλατα ή άλλο ποδηλατικό εξοπλισμό. Οι Μικρές Αγγελίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν χώρος για εμπορικές επιχειρήσεις που θέλουν να προωθήσουν/πουλήσουν τα εμπορεύματά τους. Αν παρατηρηθεί το φαινόμενο αυτό, οι αγγελίες θα διαγράφονται, εφόσον ειδοποιηθεί πρώτα το μέλος από το οποίο αναρτήθηκαν. Οι Μικρές Αγγελίες διαγράφονται από το σύστημά μας αυτόματα, κάθε 30 ημέρες.

Το Cyclist Friends ανήκει στους Διαχειριστές του. Αυτοί έχουν τον τελευταίο λόγο σε όλα τα θέματα όπως επίσης έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν είσοδο ή να διαγράψουν όποιο μέλος θεωρούν ότι παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία αυτής της κοινότητας. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τους Συντονιστές του Cyclist Friends επικοινωνήστε και παραπονεθείτε κατʼευθείαν σε αυτούς κι όχι δημοσίως.

Η δημιουργία Δημοσίων Συζητήσεων με θέμα την αμφισβήτηση των αποφάσεων των Συντονιστών δεν επιτρέπεται και οι συγκεκριμένες συζητήσεις θα διαγράφονται. Δεν είμαστε τέλειοι και αν νομίζετε ότι έχουμε κάνει κάποιο λάθος παρακαλούμε επικοινωνήστε προσωπικά με κάποιο από τους Συντονιστές του Cyclist Friends και να είστε σίγουροι ότι θα εξετάσουμε την περίπτωσή σας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι για διάφορους λόγους κάποια μέλη αποχωρούν από το Cyclist Friends. Οι δημοσιεύσεις όλων των μελών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αποχωρούν, ανήκουν στο Cyclist Friends. Γι' αυτό το λόγο είναι στη δικαιοδοσία του Cyclist, αν θα διαγραφεί κάποιος λογαριασμός ή δημοσιεύσεις. Φυσικά, αν κάποιος δεν θέλει να είναι πλέον αναγνωρίσιμος στην κοινότητα μπορούμε, κατόπιν συννενόησης, να αλλάξουμε το nickname του και να διαγράψουμε οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες του δήμοσιου προφίλ του επιθυμεί.

Δεν επιτρέπεται η ανακοίνωση αποχώρησης. Δυσαρεστηθήκατε με τη λειτουργεία του site, δεν συμφωνείτε με τους κανόνες του ή δεν σας άρεσε η συμπεριφορά κάποιων μελών; Μπορείτε να αποχωρήσετε αθόρυβα. Η ανακοίνωση της αποχώρησής σας δεν είναι ανεκτή.

Εάν κάποιο μέλος επανηλλημένα παραβιάζει τους παραπάνω όρους και δε σέβεται τις υποδείξεις των Συντονιστών της κοινότητας κινδυνεύει να αποκλειστεί οριστικά από την κοινότητα. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους ανωτέρω όρους χρήσης το μέλος θα αποβάλλεται προσωρινά (1 εβδομάδα). Αν και πάλι παραβεί τους όρους χρήσης, τότε θα αποβάλλεται οριστικά.

Το Cyclist.gr διατηρεί το δικαίωμα, χωρίς προειδοποίηση, να αλλάξει ή αναπροσαρμόσει τους όρους χρήσης όταν κρίνεται ότι αυτό είναι αναγκαίο.

Οι γνώμες και οι απόψεις των μελών του Cyclist-Friends.gr δεν υιοθετούνται και δεν αποτελούν επίσημες θέσεις του Cyclist.gr και της Active Zone Network A.E..

Θυμηθείτε: Η πρόσβαση στο Cyclist Friends είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Το Cyclist Friends δημιουργήθηκε με μεγάλη προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους και σας προσφέρεται με μοναδική υποχρέωση να σεβαστείτε το περιβάλλον το οποίο δημιούργησαν. Το Cyclist Friends δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Κάθε παραβίαση των κανόνων σημαίνει κατάχρηση του προνομίου και αποδεικνύει αδιαφορία προς στους υπόλοιπους χρήστες. Αν θέλουμε να μας βοηθούν οι άλλοι θα πρέπει να τους σεβόμαστε πάνω από όλα.

Οποιαδήποτε ενέργεια είναι ενάντια στους νόμους του Ελληνικού κράτους, είναι επίσης παράνομη και στην κοινότητα αυτή.

Oποιαδήποτε ενέργεια με σκοπό την παραπλάνηση των λογισμικών συστημάτων του Cyclist θα θεωρηθεί κακόβουλη ενέργεια προς την κοινότητα και ο υπαίτιος θα αποβάλλεται.

Αν πιστεύετε ότι η ελευθερία του λόγου σας περιορίζεται ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο διαφωνείτε με τους παραπάνω όρους, σας παρακαλούμε να μην εγγραφείτε σε αυτή την κοινότητα. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους παραπάνω όρους χρήσης επικοινωνήστε στο admin@cyclist.gr.

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή στην κοινότητα των Friends.

Καλή σας διασκέδαση!#149
banik

banik

  BMC Team

 • Cyclist Friends
 • 6.638 Δημοσιεύσεις
 • Τοποθεσία3goods
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Τακη δεν ξερω αν ισχυει μεχρι τωρα αλλα σχετικα με το moderation γιατι δεν βαζεις 3-4 ατομα πχ. που να εχουν φυσικα κ τον χρονο αλλα κ να τους εμπισετευεσαι σχεικα με τα θεματα που προκυπτουν....???

#150
Takxu

Takxu

  Administrator

 • Administrators
 • 26.446 Δημοσιεύσεις
 • ΤοποθεσίαAthens
Απάντηση: Αλλαγή Θεματολογίας Cyclist-Friends.gr Γιατί έχω δει την κατάληξη κάθε φορά που αυτό έχει γίνει. Μετά από κάποιο καιρό υπάρχουν τσακωμοί είτε μεταξύ των moderators, είτε μεταξύ των μελών και moderators και ο τελικός αποδέκτης σε κάθε περίπτωση είμαι εγώ. Οπότε προτιμώ να είμαι από την αρχή εγώ να τελειώνουμε και να μην υπάρχουν οι φαγωμάρες. Έχω γερό στομάχι.