Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς ήρθατε στο Cyclist Friends
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cyclist-Friends . Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δείτε όλα τα θέματα, να δημιουργήσετε δικά σας και να απαντήσετε στα υπάρχοντα. Θα μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά περισσότερα! Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - αλλιώς δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σήμερα!
Φωτογραφία

3.7.2 - Image resizing & Lytebox για τις φωτογραφίες

- - - - -

  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα είναι κλειδωμένο
1 απάντηση στο θέμα

#1
Admin

Admin

    Ιδρυτής Cyclist.grSwim. Bike. Run. Nutrition

  • Cyclist Friends
  • 2.140 Δημοσιεύσεις
  • ΤοποθεσίαΒάρκιζα
Μια νέα λειτουργία εγκαταστάθηκε στο forum μας που θα κάνει τη χρήση του σχετικά με τις φωτογραφίες πιο εύκολη.

Η νέα λειτουργία έχει δύο μέρη:

1. Το πρώτο μέρος, αλλάζει αυτόματα τις διαστάσεις μιας φωτογραφίας η οποία εισάγεται στο κείμενο της δημοσίευσής σας ώστε να μην "ξεχειλώνει" τη σελίδα λόγω των μεγάλων διαστάσεων της φωτογραφίας. Στη συνέχεια, η φωτογραφία, μπορεί να ανοίξει με το effect του Lylebox. Με αυτή τη δυνατότητα μπορείτε να δείτε και όλες μαζί τις φωτογραφίες που έχουν εισαχθεί στις δημοσιεύσεις όλης της σελίδας με τη μορφή slideshow.
Παράδειγμα: Εισαγόμενη φωτογραφία στο κείμενο

2. Το δεύτερο μέρος, δημιουργεί ένα slideshow για όλες τις φωτογραφίες που έχετε επισυνάψει σε μια δημοσίευσής σας. Έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις φωτογραφίες μια-μια χρησιμοποιώντας τα γνωστά controls "Prev - Next".
Παράδειγμα: Συνημμένες φωτογραφίες

Admin

#2
thanos_ktm

thanos_ktm

    ΕnduroΠοδηλατοδ ρομέας

  • Cyclist Friends
  • 3.893 Δημοσιεύσεις
Ωραίο.!!