Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς ήρθατε στο Cyclist Friends
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cyclist-Friends . Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δείτε όλα τα θέματα, να δημιουργήσετε δικά σας και να απαντήσετε στα υπάρχοντα. Θα μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά περισσότερα! Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - αλλιώς δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σήμερα!
Φωτογραφία

Etxeondo Dena Group Buy - Δώρο Velotoze Κάλυμμα Κράνους

- - - - -

  • Παρακαλώ συνδεθείτε για να απαντήσετε
Καμία απάντηση σε αυτό το θέμα

#1
Takxu

Takxu

    Administrator

  • Administrators
  • 26.449 Δημοσιεύσεις
  • ΤοποθεσίαAthens

Etxeondo Dena Group Buy - Δώρο Velotoze κάλυμμα κράνους

Μιας και τα Etxeondo windstopper/wateresistant χειμερινά jerseys έγιναν "μόδα" φέτος το Χειμώνα επιλέξαμε το Etxeondo Dena https://www.cyclist....ERSEY-WS-DENA-…
για μια τελευταία χειμερινή ομαδική παραγγελία σε χρώματα αυτή τη φορά και με την δυνατότητα επιλογής ή όχι παραγγελίας αντίστοιχων καλυμμάτων χεριών από το ίδιο υλικό.

Είναι το γνωστό αδιάβροχο, αντιανεμικό, jersey για θερμοκρασίες από 5 μέχρι 18 βαθμούς που χρησιμοποιεί και η ομάδα της Sunweb και κάνει τα υπόλοιπα χειμερινά ρούχα της ντουλάπας σας σχεδόν άχρηστα. Το μόνο που χρειάζεται να σκεφτείτε κάθε χειμερινή μέρα πριν την προπόνησή σας είναι πιο ισοθερμικό να φορέσετε εσωτερικά και καθαρίσατε.

Το Group Buy ισχύει για παραγγελίες που θα γίνουν μέσω του Online Shop μας για το Etxeondo Dena https://tinyurl.com/ybmc5cqf και/ή για τα αντίστοιχα καλύμματα https://tinyurl.com/y7dx9wrf μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής όπου κλείνει η παραγγελία μας.

Όσοι συμμετέχουν στο Group Buy, την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορούν να παραλάβουν ή να τους αποσταλεί το Dena, μαζί με το δώρο μας, ένα αδιάβροχο κάλυμμα κράνους velotoze.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Cyclist.gr

 

Επισυναπτόμενο Αρχείο  ETXEONDO-S-S-JERSEY-WS-DENA-TEAM-EDITION.jpg   65,1KB   27 Αριθμός λήψεωνΕπισυναπτόμενο Αρχείο  ETXEONDO-S-S-JERSEY-WS-DENA-TEAM-EDITION (2).jpg   68,25KB   25 Αριθμός λήψεωνΕπισυναπτόμενο Αρχείο  ETXEONDO-S-S-JERSEY-WS-DENA-TEAM-EDITION (1).jpg   63,25KB   23 Αριθμός λήψεωνΕπισυναπτόμενο Αρχείο  ETXEONDO-DENA-KALYMMATA-XERION.jpg   40,15KB   23 Αριθμός λήψεωνΕπισυναπτόμενο Αρχείο  VELOTOZE-KALYMMA-KRANOYW.jpg   54,65KB   24 Αριθμός λήψεων

 


  • ncc10 του αρέσει