Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς ήρθατε στο Cyclist Friends
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cyclist-Friends . Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δείτε όλα τα θέματα, να δημιουργήσετε δικά σας και να απαντήσετε στα υπάρχοντα. Θα μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά περισσότερα! Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - αλλιώς δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σήμερα!
Φωτογραφία

Stages Powermeters

- - - - -

  • Παρακαλώ συνδεθείτε για να απαντήσετε
Καμία απάντηση σε αυτό το θέμα

#1
Takxu

Takxu

    Administrator

  • Administrators
  • 26.450 Δημοσιεύσεις
  • ΤοποθεσίαAthens

Παλιά, πρίν τα ρηχά τα πιάτα, ξέραμε τα βατόμουρα και τα βαρόμετρα. Μετά, κάπου εκεί στο 2008, μάθαμε και τα βατόμετρα. Πλέον, έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην προπόνηση και όλο και περισσότεροι αναβάτες τα χρησιμοποιούν.

Στο πλαίσιο της κάλυψης αυτής της ανάγκης, μέσω του Cyclist.gr προχωρήσαμε σε μια πιο στενή συνεργασία με την Stages Cycling, ώστε να σας παρέχουμε την πλήρη γκάμα των Powermeters που διαθέτουν σε τιμές ίδιες με τις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές.

Μέχρι και την Gen3, την τρίτη γενιά των μοντέλων της εταιρίας, είναι γεγονός ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα σε κάποια βατόμετρα της εταιρίας αναφορικά κυρίως με την επικοινωνία ANT+ και Bluetooth αλλά και την αδιαβροχοποίηση τους.

Με την έκδοση Gen3 πλέον αυτά τα προβλήματα εξαφανίστηκαν και η συνεργασία με την Team Sky απέδωσε καρπούς, ώστε το νέο Stages LR να θεωρείτε από τα καλύτερα "διπλά" βατόμετρα της αγοράς.

Σχετικά reviews, τόσο από το BikeRadar https://goo.gl/YiZsHC: "In light of all that, the Stages Power LR is one of the best left/meter meters available."όσο και από τον "πολύ" DC Rainmaker https://goo.gl/wdzph8 : "After a two month journey on Stages LR, I’m finally at the point where I’m happy with the results it’s giving me across all fronts – both accuracy as well as connectivity." επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

Με το LR κάποιος μπορεί να έχει 2 βατόμετρα αν το επιθυμεί, γεγονός ιδανικό για κάποιον που ασχολείται με το τρίαθλο και έχει 2 ποδήλατα, χωρίζοντας απλά τις δύο μονάδες.

Ένας ακόμα λόγος που επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την stages είναι το γεγονός ότι έχει μια ευρεία γκάμα επιλογών, τόσο σε L (left only), R(right only), LR (left-right) που δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να επιλέξει ένα powermeter αξίας 569€ μέχρι και ένα αξίας 1299€

Όλη την γκάμα θα μπορείτε να την βρείτε και να την αναλύσετε στο e-shop μας σε λίγο, καθώς "ανεβαίνουν" σταδιακά στη σελίδα:

https://www.cyclist..../34-POWERMETERS

 

αλλά και να ενημερωθείτε σχετικά από το φυσικό μας κατάστημα.

 

Επισυναπτόμενο Αρχείο  Stages_LR_power_meter-3.jpg   33,5KB   27 Αριθμός λήψεων

 

Επισυναπτόμενο Αρχείο  2880x1620Campy12_0005_ac12005-1920x1080.jpg   104,06KB   28 Αριθμός λήψεων


  • Ο/Η AZ1966, ncc10, pidis1 και 2 άλλοι τους αρέσει αυτό