Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς ήρθατε στο Cyclist Friends
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cyclist-Friends . Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δείτε όλα τα θέματα, να δημιουργήσετε δικά σας και να απαντήσετε στα υπάρχοντα. Θα μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά περισσότερα! Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - αλλιώς δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σήμερα!
Φωτογραφία

3.8.0 - Προσωπικά Μηνύματα

- - - - -

  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα είναι κλειδωμένο
Καμία απάντηση σε αυτό το θέμα

#1
Admin

Admin

    Ιδρυτής Cyclist.grSwim. Bike. Run. Nutrition

  • Cyclist Friends
  • 2.140 Δημοσιεύσεις
  • ΤοποθεσίαΒάρκιζα
Με την αναβάθμιση των συστημάτων μας, αυτή τη φορά προστέθηκαν ακόμα περισσότερες λειτουργίες για την καλύτερη διαχείριση των προσωπικών μηνυμάτων σας.

Όπως βλέπετε στην Εικόνα 1, μπορείτε να ταξινομήσετε τα προσωπικά σας μηνύματα ανά Τίτλο ή Αποστολέα. Έτσι μπορείτε να βρείτε αμέσως τα μηνύματα από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο χωρίς να ψάχνετε τα μηνήματά σας ένα-ένα.

Επίσης, προστέθηκε άλλη μια μορφή αναζήτησης - Επιλογές Εμφάνισης - ώστε να φιλτράρετε τα μηνήματά σας ανά αποστολέα ή τίτλο, ανά ημερομηνία, ανά κατάσταση μηνύματος (απαντημένο, αναπάντητο, κ.λ.π.), ή συνδιασμό αυτών.

Εικόνα 1
Δημοσίευση Εικόνας

Σε αυτή την έκδοση προστέθηκε ακόμα η "Γρήγορη Απάντηση" (Εικόνα 2) και στα προσωπικά μηνύματα. Έτσι μπορείτε να απαντάτε γρήγορα και άμεσα χωρίς να πατάτε το "Reply" για να δημιουργήσετε την απάντησή σας.

Τέλος, κάθε μήνυμα αποκτά "ιστορικό". Έτσι, πατώντας το αντίστοιχο link "Εμφάνιση Ιστορικού" (Εικόνα 2) μπορείτε να δείτε όλα τα μηνήματά σας με τον ίδιο τίτλο, το ιστορικό τους δηλαδή, σαν μια συζήτηση, έχοντας όλη τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα σε ένα μέρος.

Εικόνα 2
Δημοσίευση Εικόνας

Admin