Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς ήρθατε στο Cyclist Friends
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cyclist-Friends . Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δείτε όλα τα θέματα, να δημιουργήσετε δικά σας και να απαντήσετε στα υπάρχοντα. Θα μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά περισσότερα! Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - αλλιώς δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σήμερα!
Φωτογραφία

3.8.0 - Διαγραφή Μηνυμάτων Επισκεπτών

- - - - -

  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα είναι κλειδωμένο
Καμία απάντηση σε αυτό το θέμα

#1
Admin

Admin

    Ιδρυτής Cyclist.grSwim. Bike. Run. Nutrition

  • Cyclist Friends
  • 2.140 Δημοσιεύσεις
  • ΤοποθεσίαΒάρκιζα
Αρκετά μέλη μου έχουν ζητήσει έναν τρόπο να διαγράφονται εντελώς τα "διεγραμμένα μηνύματα" επισκεπτών από το προφίλ τους.

Στο παράδειγμα παρακάτω (Εικόνα 1) φαίνονται τα διεγραμμένα μηνύματα επισκεπτών μεταξύ των μελών Vasden & Zaratustra, τα οποία επέλεξε ο Vasden να διαγράψει στο προφίλ του. Μέχρι τώρα, τα διεγραμμένα μηνύματα παρέμεναν στο προφίλ του χρήστη.

Εικόνα 1
Δημοσίευση Εικόνας

Πλέον, κάθε μέρα, τις πρώτες πρωινές ώρες, ότι μηνύματα επισκεπτών έχετε επιλέξει να διαγράψετε, θα διαγράφονται εντελώς από το σύστημά μας αυτόματα και δεν θα εμφανίζονται σαν "διεγραμμένα μηνύματα" επισκεπτών όπως στην παραπάνω Εικόνα 1.

Admin