Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς ήρθατε στο Cyclist Friends
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cyclist-Friends . Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δείτε όλα τα θέματα, να δημιουργήσετε δικά σας και να απαντήσετε στα υπάρχοντα. Θα μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά περισσότερα! Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - αλλιώς δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σήμερα!
Φωτογραφία

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς Friends

- - - - -

  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα είναι κλειδωμένο
Καμία απάντηση σε αυτό το θέμα

#1
Admin

Admin

    Ιδρυτής Cyclist.grSwim. Bike. Run. Nutrition

  • Cyclist Friends
  • 2.140 Δημοσιεύσεις
  • ΤοποθεσίαΒάρκιζα
Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει μια έξαρση και τάση να σουπιάζεται οποιοδήποτε θέμα βγαίνει στον αέρα.

"Δεν μπορεί" σκέφτομαι, "θα το καταλάβουν ότι δεν μπορεί να σουπιάζονται τα πάντα. Δεν μπορεί να μην δίνουν πλέον δεκάρα για όλα αυτά τα νέα μέλη και τους ποδηλάτες που μπαίνουν στην κοινότητα αυτή και θα πρέπει να ψάχνουν ανάμεσα σε δεκάδες 'άχρηστα μηνύματα εσωτερικών αστείων' για να βρουν μια πληροφορία γύρω από το θέμα που υποτίθεται άνοιξε προς συζήτηση. Τίποτα, όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση επιδινώνεται.

Αν είμαστε μια παρέα 20 άτομα ευχαρίστως να τα σουπιάζαμε όλα. Είμαστε 5000 + μέλη αν δεν απατώμαι και δεν θέλω ένα forum το οποίο φτιάχτηκε με πολύ κόπο και ιδρώτα τα τελευταία 5 χρόνια να "καταντήσει" ένας χώρος όπου ο νέος ποδηλάτης θα πρέπει να ψάχνει με τις ώρες ανάμεσα στα "εσωτερικά αστεία" για να βρεί και κάτι ουσιαστικό.

Μερικές φορές ο ρόλος μου είναι άχαρος και όσο μεγαλώνει αυτή η παρέα υπάρχουν μερικές λεπτές γραμμές ώστε να κρατηθούν οι ισορροπίες. Δεν μπορώ παρά να εφαρμόσω το δικαίωμα που μου δίνει ο ρόλος μου ώστε να διατηρηθεί και το ωραίο κλίμα για τους παλιούς, αλλά κι ένας φιλικότερος, όσον αφορά την πληροφορία, για τους νεότερους Friends, χώρος.

Είστε πάρα πολλά και μεγάλα παιδιά και δεν μπορώ να σας νταντεύω. "Τάκη, όχι έτσι, Κώστα μη αυτό και Γιάννη όχι εκείνο". Υπάρχουν μερικά μέλη που προσπαθούν να επικοινωνήσουν το μήνυμα, "μην τα σουπιάζεται όλα", αλλά πολλές φορές πέφτουν στο κενό.

Έτσι, σε μια προσπάθεια διατήρησης ισορροπιών, μηνύματα που δεν έχουν θέση σε κάποιες συζητήσεις, θα αφαιρούνται. Αν θέλετε σούπες και χαλαρωτική αερολογία, πηγαίνετε στο ειδικό θέμα για σούπες και βγάλτε τα μάτια σας στη μαγειρική.

Ευχαριστώ,
Admin